Tubuh Montok dan Gebu Milik Miss Lynna – kisah benar-

14958 views

Koleksi Cerita Lucah, Buku Lucah, Citer Lucah, Novel Lucah Cerita Seks Melayu Lucah Stim Sangap Tubuh Montok dan Gebu Milik Miss Lynna - kisah benar-

Tubuh Montok dan Gebu Milik Miss Lynna   kisah benar  melayu bogel.com""Oh! Ahhhh...ssssss Encik S please fuck me""
kisah benar ini dihantar oleh encik S dari ipoh perak pada 11/6/2013 dengan kisah bertajuk Tubuh Montok dan Gebu Milik Miss Lynna.mari kita hayati jalan cerita kisah benar ini

"Selain Siew May aku juga dah merasa tubuh montok dan gebu milik Miss Lynna. Anak dara tua yang selalu gersang itu aku nikmati tubuhnya sewaktu aku dalam perjalanan menghantar nya pulang dari majlis keramaian para pensyarah. Miss Lynna kira dah berumur juga. Di dalam lingkungan 30-an. Dia lebih sosial kalau nak dibandingkan dengan Siew May. Nama saja Melayu tapi cara hidup lebih dari Mat Salleh. Dia lulusan bidang Ekonomi dari University of London. Selama 5 tahun belajar disana, dia hidup bebas dan melakukan seks bebas bukan lah suatu yang asing untuknya. Tapi boleh di katakan kalau batang Melayu memang dia tak layan punya. Biar aku cerita macam mana tubuh Miss Lynna yang montok tu aku nikmati. Sewaktu nak pulang dari suatu majlis para pensyarah di hotel terkemuka di bandar Ipoh aku ternampak Miss Lynna sedang berjalan terhoyong hayang. Macam mabuk aja aku tengok. Jadi aku pun mempelawa unutk menghantar nya balik naik kereta aku. Bahaya kalau dia yang pandu sendiri. Kita orang pun sambil berborak-borak. Sewaktu tiba di rumah sewa nya, aku tengok bontot Miss Lynna yang memakai gaun hitam tu nampak licin tanpa seluar dalam. Bontotnya yang mengkal dan nyata sungguh bulat itu membuatkan aku geram. Melenggok-lenggok bersama pehanya yang gebu. Sambil aku mengikutnya aku merocoh batang aku yang keras dalam seluar sambil mata aku tak henti menontot lenggokan bontot Miss Lynna. Dia cakap apa pun aku tak perasan sampaikan dia menoleh ke belakang tengok aku sebab aku tak ambil endah apa yang dia katakan. Aku sedar Miss Lynna menoleh kepada aku yang sedang khusyuk pegang batang dan tengok bontot dia. Aku tengok muka Miss Lynna, dia senyum je kat aku. Lepas tu aku pun senyum balik kat dia dan akhirnya kita orang pun tiba kat rumah sewanya. Kemudian Miss Lynna tanya aku satu soalan killer. Dia tanya kenapa masa dalam berjalan tadi dia nampak aku pegang batang aku sambil tengok bontot dia. Aku pun dengan selamba je bagi tau yang aku stim sangat kat bontot dia yang solid tu dan melenggok-lenggok dalam gaun hitam tu. Miss Lynna senyum je. Mata aku asyik memandang pehanya yang gebu dan putih tu. Aku berkali-kali menelan air liur dan bayangkan betapa bestnya kalau peha tu terkangkang menerima rodokan batang aku di cipapnya. Aku pun mula cucuk jarum. Aku raba bontot Miss Lynna. Rasa lembut je bontot tonggek dia yang pejal tu. Dari tepi aku nampak bontot dia makin menonggek. Makin stim pulak aku. Miss Lynna biarkan je. Dia senyum je. Aku yang tau dia ni mesti boleh makan punya pun tarik tangan dia masuk ke bilik tidurnya. Miss Lynna biar je aku tarik dia ke dalam bilik nya, aku pun sandarkan Miss Lynna di belakang pintu. Aku peluk Miss Lynna dan kucup bibir nya yang basah itu. Miss Lynna nampaknya membalas. Memang dia pun suka kat aku rupanya. Kami berdiri berpelukan dan berciuman. Tubuh montok Miss Lynna yang bergaun hitam singkat itu aku peluk semahunya. Seluruh pelusuk tubuh nya aku raba dan ramas sesedapnya. Batang aku yang makin stim dalam seluar dipegang Miss Lynna. Dia buka seluar aku dan dia pegang serta mula melancapkan batang aku sampai aku jadi makin stim yang teramat sangat. Aku minta Miss Lynna hisap batang aku. Miss Lynna pun menyangkung dan menghisap batang aku keluar masuk mulutnya. Aku tengok kepala Miss Lynna tu bergerak depan belakang hisap batang ketua pensyarahnya yang sepuluh tahun lebih tua darinya. Bontot Miss Lynna yang mengkal tu nampak sendat masa dia menyangkung macam tu. Aku paut kepala Miss Lynna dan aku jolok mulut nya laju-laju. Miss Lynna biarkan aku rodok mulutnya yang comel tu. Selepas itu, aku menyuruh Miss Lynna duduk diatas katil. Miss Lynna dah faham apa yang aku nak buat. Dia pun mengangkang dan aku usap peha Miss Lynna dan aku selak gaun hitam nya. Cipap Miss Lynna yang putih tak berbulu tu aku nampak dah berkilat dengan lendir. Nampak sangat dia dah stim sangat. Aku pun apa lagi, terus terjun dalam lubang cipapnya yang dah longgar gila tu. Aku hayun sesedap rasa. Walau pun dah longgar sebab dah berderet mat salleh yang dah merasa daging cipapnya, tapi masih syok dengan kelembutan daging dalamnya dan licin dengan air cipapnya. Kena pulak tu Miss Lynna kemut memang sedap. Rasa macam ada mulut satu lagi tengah hisap batang aku kat bawah. Lazat, memang lazat. Miss Lynna terkangkang dengan gaun hitamnya terselak. Rambutnya yang semakin kusut menampakkan bahawa dia semakin hilang kawalan diri. Aku menjolok cipap longgar perempuan berumur 30 tahun yang bertubuh montok dan berlemak itu semahu-mahunya. Bunyi lucah dari cipapnya yang berlendir dengan air nafsu sungguh memberahikan. Rambut Miss Lynna melambai-lambai setiap kali aku menghenjut batang ku keluar masuk. Nafsu ku semakin tidak keruan dan aku semakin seronok menyetubuhi Miss Lynna walaupun dia sudah tidak dara lagi. Miss Lynna memeluk ku dan menarik tubuh ku rapat kepadanya. Dia berbisik "" Do you love to fuck me Encik S"" Aku memberi respon "" You are so hot Miss Lynna"" Lalu Miss Lynna mendesah nikmat dan menyuarakan kesedapannya di jolok batang ku. Suara Miss Lynna semakin tersekat-sekat. Miss Lynna semakin kuat memeluk ku dan akhirnya tubuhnya terangkat-angkat membuatkan tubuh ku yang boroi turut terangkat. Jelas dia sudah mencapai kepuasan batinnya. Bau peluh Miss Lynna semakin semerbak menusuk hidung ku. Aku bangun dari menindih tubuhnya. Aku minta Miss Lynna menonggeng di atas lantai yang beralaskan karpet lembut. Miss Lynna menonggeng dan aku lihat gaun hitam di bontotnya basah dengan air nafsunya. Aku selak gaun nya dan aku ramas daging bontot Miss Lynna yang pejal. Aku sumbat batang ku ke dalam lubang cipap Miss Lynna Aku celup batang aku sekali dua hingga ke pangkal dan aku keluarkan kembali. Aku ludah simpulan lubang jubur Miss Lynna yang agak gelap itu. Aku kuak belahan bontotnya yang itu bagi membolehkan air liur ku masuk ke dalam juburnya. Aku halakan kepala batang ku ke simpulan jubur pensyarah ku yang berumur 30 tahun itu dan aku tekan sedikit demi sedikit hingga tenggelam kepala batang ku. Miss Lynna merengek dan bertanya "" Are you sure you want to do this?"" Aku menjawab "" Sure I love your ass Miss Lynna"" Miss Lynna membalas "" It's been a long time I have not been fuck there"" Aku lihat Miss Lynna agak tenang ketika aku menikmati juburnya. Aku tekan batang ku hingga seluruhnya masuk ke dalam jubur Miss Lynna. Melentik tubuh gebunya mungkin sebab kesedapan juburnya di liwat. Aku hayun batang aku di lubang najisnya yang dah kurang sempit itu. Sungguh sedap rasanya meliwat jubur perempuan berbontot tonggek itu. gaun hitam Miss Lynna aku selak lagi hingga seluruh bontotnya yang putih dan gebu itu menampakkan gegarannya. Bagaikan belon berisi air, bontot Miss Lynna berayun ketika aku menghayun batang ku. Setiap kali batang ku menujah jubur empuk berselulit pensyarah sosial itu, semakin sedap ku rasa. Aku menghayun bagai nak gila. ""Oh! Ahhhh...ssssss Encik S please fuck me"" Miss Lynna merengek tak henti-henti. Melentik bontot Miss Lynna dijolok batang aku. Aku hilang kawalan. Bontot nya semakin membuatkan aku ghairah. Aku jolok bontot tonggek itu semakin laju. Miss Lynna mengerang semakin kuat. ""ahh ahhh ahhh oooo harder please!"" Akhirnya aku benamkan batang ku dalam-dalam dan ku lepaskan air mani yang berkhasiat dan subur ke dalam jubur Miss Lynna. Dia merengek sewaktu dia merasakan air mani terpancut-pancut sedalam-dalamnya di dalam juburnya. Aku perah seluruh air mani ku agar keluar memenuhi lubang bontot pensyarah yang selalu kegersangan itu. Selepas puas memenuhkan lubang bontotnya, aku tarik batang ku keluar. Kemudian mengalirlah benih ku keluar dari juburnya. Dia berdiri dan membetulkan gaun hitam nya. Ketika itu Miss Lynna memanggilku dan mengangkat gaun nya. Miss Lynna menunjukkan sesuatu kepada ku. Dari kainnya yang diangkat, aku lihat air mani ku mengalir turun dari juburnya ke peha dan betisnya. Miss Lynna kata air mani ku banyak dan dia kata aku seakan-akan kencing di dalam duburnya. Bagaimana pun dia memuji batang Melayu juga lebih gagah dari batang Mat Salleh. Dengan keletihan, Miss Lynna berjalan semacam terkangkang ke bilik air. Sewaktu kami berpisah Miss Lynna ketawa kecil sambil memberi kan aku french kiss. Tak sangka, sedap juga cipap dan jubur yang dah tak terkira berapa kali di redah dengan batang mat salleh tu. Memang aku tak dapat lupakan Miss Lynna walaupun hanya sekali aku dapat rasakan buritnya."

Dapatkan kebenaran dari ibubapa anda sekiranya anda di bawah umur 18tahun.

Incoming search terms:

cerita sex melayu kakak, cerita lucah bontot, malay sex bogel, Amoigersang, cerita bontot dara melayu, cerita sex awek montoks

Tags: #ahhhh #bontot #bontot-miss #london #london-selama #melentik #memang #miss #miss-lynna #selepas