relax time

6444 views
relax time,3.40 / 5 ( 5votes )

Koleksi Cerita Lucah, Buku Lucah, Citer Lucah, Novel Lucah Cerita Seks Melayu Lucah Stim Sangap relax time

relax time melayu bogel.com

kami di cerita hot melayu duduk relax....belum buat sebarang cerita terbaik..nantikan cerita terbaru dari kami.....

Salam semua,bertemu kita sekali lagi...oklah untuk entry yang terbaru ini..bukan cerita berkaitan dunia porno..tapi ini hanya entry pengumunan yang nak diberitahu pada anda semua.mungkin ada dikalangan anda semua pernah join group cerita hot melayu bukan fanpage ya.tapi tiba anda sudah tidak lagi berada di dalam group tu..kenapa ya...oklah..ini admin nak cerita sikit..dalam sehari dua ini,ada sedikit ganggu yang tak cukup menyenangakan dari kalangan ahli peminat pembaca cerita hot melayu.sejak kebelakangan ini..permintaan untuk masuk ke group cerita ..hot melayu.bertubi-tubi permintaan datang dari luar negara seperti indonesia,singapore dan bermacam2 negara..atas sebab-sebab kami ingin menambahkan kenalan dari serata dunia..maka berlaku kejadian yang tak disenangi dikalangan ahli yang tidak berpuas hati..ada setengahnya memilik group dan juga fanpage..tapi atas sebab galakan yang diterima untuk masuk ke group facebook cerita hot melayu menjadi sesak.maka terjadi la acccout facebook setengah-tengah ahli di hack atau account disable oleh pihak facebook..atas sebab-sebab mengatakan account merupakan accout fake.ramai juga ahli dalam group cerita hot melayu yang kena..ini termaasuk id acc facebook admin-admin sendiri pun kena tempias nya.kepada mereka yang telah dikeluarkan dari group ,kami mohon seribu kemaafan dari pihak kami atas kesulitan yang ditimbulkan oleh kaki pengacau ini..oleh itu kami telah berbincang dengan semua admin dan mendapatkan persetujuan untuk mengurangkan bilangan ahli ke pada 250 orang ahli sahaja..ini atas sebab-sebab faktor keselamatan..sekian ini saje laporan saya untuk anda semua..terima kasih wasalam...

pesanan :kalau anda tak tahu apa itu maksud cerita hot melayu,biar kami terangkan

cerita - anda bebas untuk cerita kaitan tentang apa saje..kecuali berkaitan keagamaan,politik,perkauman tidak digalakan

hot- cerita yang berlaku disekeliling anda yang pasti boleh menghangatkan keadaan

melayu - bahasa yang digunakan mesti lah bahasa rasmi untuk setiap perhubungan

jangan ingat cerita hot melayu tu semua hanya berkaitan pasal seks je..salah pandangan anda
anda bebas untuk menghangatkan keadaan dengan daya tarikan anda sendiri.

anda setuju dengan pandangan saya ini..sila beri komen anda..saya nantikan komen pandangan anda semua.

KAMI TIDAK LAGI MENERIMA PERMINTAAN UNTUK MASUK KE GROUP CERITA HOT MELAYU..REQUEST DISABLE

Dapatkan kebenaran dari ibubapa anda sekiranya anda di bawah umur 18tahun.

Tags: #berkaitan-pasal #fake-ramai-juga #group #hot-melayu #komen-anda-saya #masuk #request #seribu-kemaafan #tapi-atas-sebab