pasar ramadhan

15764 views
pasar ramadhan,3.71 / 5 ( 14votes )

Koleksi Cerita Lucah, Buku Lucah, Citer Lucah, Novel Lucah Cerita Seks Melayu Lucah Stim Sangap pasar ramadhan

Dapatkan kebenaran dari ibubapa anda sekiranya anda di bawah umur 18tahun.

pasar ramadhan melayu bogel.com

aku mula kenal dia kt pasar ramadhan..aku tlg kawan aku niaga...sebelum tu aku intro skit ttng aku k...aku ni xla hensem mn...tp mns tu ada ar jg...hehehehe...aku ms jmp dia nh aku malu2 ckit...aku krg bese ngan gurl...tapi ms aku nk nom dia bknmain payah nk dpt...ye ar berpada ar jg coz dr pakaian dia pn desence...tudung ttup dada...baju pn t shrt pjg...tp aku dpt jg nom dia.mlm 2aku xtdo men msg ngan dia...lm gak aku mlayan sblm kuar ngan dia..mula2 ajak kuar pn dia xnk...tp bl aku usha2 dia nk jg...mcm bese kuar aku ajak lpk town...tngk movie...kt dalam pn dia jh ckit dr aku...tp bila dh sjk sgt dia rpt ckit...aku pn mengerakan jentera2 aku...ml2 aku french kisz dia...xksh tp masam skt mk dia...aku plk pn dia xksh coz dh sjk sgt la 2..tgn aku mula ar meraba blkng dia...dia snym kt aku...aku cb2 ar seluk kt dalm bj dia...main luar je...blm p kt bra lg..dia da jg tepis2...yp lm2 dia rela kn jg...aku tgk di da melayan...aku kis lipz dia...men lidah...dia xda respon...aku suwo dia wat...dia fllw je..wayng pn hbs tp sumpah aku xtau pe pn jln ct 2...ms blk aku p lpk kdi mmb aku..kt kdi 2 ada toilet...aku p membeseh la....aku col dia suwo dia dtg kt c2...aku mnt tlg la...dia dtg je trs aku plk n kiss dia...aku raba dia..puting dia wrn pink...cara la wei...aku pn xtau pe setan yg merasuk smp aku jd mcm2....aku bk baju dia.aku hisap puting dia....dia ngerang...bl aku nk bk suar dia...dia tepis tp aku pks gak...last2aku dpt jg...aku lick pussy dia...rs apple...bl dh dpt lick dia ngerang...plan23 aku tongeng dia...tp sblm 2aku PKS dia isap aik aku yg kiut 2...dia hsp...bl dia dh tunggeng aku pn dgn plan2 msk kn adk aku...ml2 msk dia tlk2 bdn aku...skt dia ckp...aku pgng tgn dia...suwo dia thn...lm ckit br adk aku dpt msk...bl aku tarik sorong aku tgk da darah kt adk aku...sah2 la dara dia da kn robek dek aku...lbh krg20 mnt gak...dia xhnt nangs...ms dh nk pancut aku kuar kn adk aku...aku suwo dia hsp...aku pnct dlm mulut...best...kuar dr c2 mmb aku pndg menganjing...dia ngn muka sadis dia...tp 2ar last n terakhir aku main gurl...aku xnk wat maksiat g...makin hr makin tua...bkn makin muda...aku tkt seksa kubur...pd fierah maafkn aku...andai ko bc...dr aku azam...