pakwe puaskan awek

28116 views

Koleksi Cerita Lucah, Buku Lucah, Citer Lucah, Novel Lucah Cerita Seks Melayu Lucah Stim Sangap pakwe puaskan awek

Dapatkan kebenaran dari ibubapa anda sekiranya anda di bawah umur 18tahun.
pakwe puaskan awek melayu bogel.com

Seingat aku dulu aku pernah tulis kisah aku main kali pertama dengan pakwe aku dlm blog ini. sebenarnya dalam banyak-banyak kisah seks aku dengan pakwe aku kisah main kali pertama itu tk pernah aku lupa sampai hari ini.

kalau borak-borak dengan pakwe aku kadang-kadang aku ada kata yang aku teringin nak rasa main dengan orang lain tapi tiap kali pakwe aku benarkan mesti aku ubah fikiran entah kenapa aku hanya mahu main dengan pakwe aku sorang.

pakwe aku selalu kata pada aku kalau aku gersang mesti aku akan marah-marah sama macam bila aku tak puas main dengan dia.

hari tu aku tido rumah pakwe aku, sampai umah dia tengok je dia bukak baju aku dah stim gila-gila tapi dia buat tak tahu je. aku dah jadi geram bila dia sentuh aku je aku terus mintak dia fuck. lepas fuck pusingan pertama aku baring-baraing tak pakai baju tutup badan guna selimut tapi tv yang tengok aku.

aku terjaga dari tido sebab rasa ada benda hempap aku dari atas, dengan rasa mengantuk aku bukak mata dan nampak pakwe aku ada atas aku. aku senyum pada dia dan biarkan dia kerjakan aku. aku tak tahu dah berapa lama dia kerja kan aku masa tu. aku tak pasti berapa lama pakwe aku kerjakan aku malam tu sebab aku sedar-sedar je dah siang.

bangun pagi je tengok pakwe aku dah bangun nampak dia aku senyum. dia kata "sedap tak semlam, sampai fuck pun ayang tak sedar kan, ntah-ntah kalau lelaki lain ada sama mesti ayg biarkan je" hehehehe aku gelak ye memang aku tak sedar apa jadi malam semalam.

dan pakwe aku selalu kata aku kalau dah gersang memang akan lain macam sampai dia takut sebab bila aku mintak masa aku tengah gersang memang susah aku nak puas.

sebenarnya susah nak cari pakwe yang akan puaskan aweknya, biasanya mereka bila dah puas akan biarkan je awek mereka yang masih lagi mahu main.



Incoming search terms:

cerita romen, cerita awek, cerita awek seks, cerita lucah main dengan awek, cerita lucah bf/gf, Main romen, Main dgn awek, melayu sex main di rumah pakwe, romen ngan awek, cerita sex romen, cerita seks awek, kisahh main dengan gf, cerita lucah pakwe dan makwe, tido dgn, Cerita lucah girlfriend, cerita awek nak main, cerita awek melayu buat sex, cerita awek cun, buat sex dengan awek filipina, awek stim dengan bf

Tags: #aku-aku-terjaga #anda #bangun-nampak #dapatkan #facebook #gersang-memang #hari-ini-kalau #kali-pertama #puaskan-aweknya