minah mat saleh rogol aku

4256 views

Koleksi Cerita Lucah, Buku Lucah, Citer Lucah, Novel Lucah Cerita Seks Melayu Lucah Stim Sangap minah mat saleh rogol aku

minah mat saleh rogol aku melayu bogel.com

Cerita ini berlaku padaku lebih kurang 5 tahun yang lalu sewaktu aku masih menuntut di UK. Untuk pengetahuan korang aku ni boleh dikatakan "innocent" jugak ler. Tapi pengalaman ini merubah segala. Ok, Korang pun tahu student overseas ni duduk rumah sewa kan. Ceritanya bermula apabila aku habis study dan lepak kat UK bekerja sambilan di sana. Maka aku telah berkenalan dengan seorang Minah Saleh ketika apply kerja ni. Aku tak tahu camna tapi kitaorang get to be very friendly. Dier selalu lepak rumah aku. Minah saleh ni potongan dan muka lebih kurang Kate Winslet titanic tu. Aku pun layan jer la dia lepak ngan kitaorang main playstation sampai pagi. Yang aku pelik tu tiap tiap malam dia lepak ngan kitaorang bila habis keje. So kita orang buat selamba jer la pasal tak der orang nak marah pun. That thing go on sampai ler dekat dua bulan and she decide to move into our house. Fuh kecoh semua kengkawan aku and kitaorang buat meeting tergempar. Then kitaorang tanya dia why you were interested nak tinggal kat sini? Dia jawab I like you guys stail, happy go lucky and friendly dan tak kacau orang. Terkedu aku dan kengkawan so we let her movin in. So life goes on macam biasa and aku tipu kalau cakap aku dan kengkawan tak steam dengan minah ni tapi kitaorang control macho. So nothin happen in two weeks until that damned day. Hari tu aku half day balik pukul 6 ptg. Badan penat giler, so aku lepak kat sofa sambil layan playstation ku. Then 15 minutes later ada orang bukak pintu rumah, aku check .... oh minah saleh ni rupanyer. Aku tanya dier, tak keje ker hari ni? Dia cakap dia amik MC tak sihat. Muka sedih jer... so aku try ler investigate. Rupanyer dier balik rumah mak dier ... pas tu kena bambu ngan mak dier pasal lebih dua minggu tak balik rumah ... kes lari rupanyer ... selidik punyer selidik mak dier kahwin lain rupanya dan dia tak suka kat bapak tiri dier ... fuh macam cerita kat malaysia gak .... bisik aku dalam hati ... orang putih pun cam kiter gak. Dia cakap dia suka Malay pasal dia tengok kitaorang simple tak protocol macam mak dier ... di pendek kan cerita ... aku lepak ler ngan minah tu. setengah jam lepas tu aku mintak excuse nak masuk bilik nak tidur. dia cakap ok dan dia pun nak gi mandi. So aku pun masuk bilek bukak baju terus masuk dalam duvet pakai boxer jer. Pada yang pernah sampai oversea tu mesti tahu keadaan winter dan lazat tidur dalam duvet. Aku pun terlelap...... Dalam pada tu aku mimpi steam macam main lak ... rasa real macam bersetubuh... Aku layan mimpi tu sampai aku rasa berat semacam ada benda lembik atas tubuh aku dan tilam mula bergoyang. Aku pun celik mata ...... fuh tak caya apa aku lihat Minah Slaeh tu tengah henjut aku .... sedar sedar batang aku dah masuk dalam lubang dier. Terkejut sakan aku .... bukan nak berlakon alim tapi that was my first time. Aku baru nak bukak mulut ...dier terus nyoyot mulut ku buat sup lidah ... aku yang buta kayu bab ni ... terus tak leh melawan ... kuat gak minah salleh ni ... dia tekan dua dua tangan aku dan start pumpin aku bagai nak rak ... bercelup celap bunyinyer ..... aku dah tak boleh buat apa lagi hanya layan kerana pada masa tu rasa macam seribu kali sedap dari melancap. Puting dier yang pink tu di sua kat mulut aku terus aku nyoyot macam baby tak dapat susu 10 hari ..... dia terus tunggang aku macam kuda liar tak sedar diri sambil meracau take this baby ... take this baby ... ahh ...ahh .. dan aku pulak ... hanya .. ahh ahh ahh saja ler .. tapi memang sedap sungguh ... that was the best sex ever in my life. Sampai lebih kurang 13 menit dalam sejuk sejuk tu aku dah berpeluh dan dier pun sama ... aku mula rasa kemutan cipapnya menyedut makin kuat sehingga dia menjerit I'm cumming sungguh kuat sapai aku rasa orang kat luar rumah boleh dengar.... aku pun terangsang amat sangat hingga memancut kan benih ku kedalam cipapnyer ... fuh banyak giler kalau tak silap aku 7-8 kali dan dier pun terus jatuh menindihku ... Sambil mencium dam menyedut lidah ku .... Dia bisikkan kat telinga aku yang dia sayang kat aku and thats the prove of her love ... fuh berderau darah aku dengar because mak aku dah pesan jangan bawak balik minah Saleh.. Tapi secara automatic aku cakap I Luv u too. So start dari tu aku dengan dia dah macam laki bini... dan ia menukarkan watak ku dari seorang innocent pada seorang yang giler sex... macam macam stail dan posisi dia ajar aku dan yang pelik nyer dier suka giler kat batang aku... dia cakap cute ... kejap kejap aiskrim .... sampai penat aku di buatnyer ... aku pernah tanyer dier pasal dier suka kat Malay padahal Mat salleh punyer batang sekali ganda lagi besar ... dia cakap ... although not that big .. your dick is as hard as steel .... peh ... terkedu aku ... tapi itu ler crita aku ... sebuah kisah benar yang nyata .... tapi jodoh aku ngan Minah tu tak der ..... Sekarang aku dah balik M'sia tapi aku masih ingat peristiwa tu macam semlam baru berlaku ..... Hadiah terbaik yang pernah ku terima ... sekian ... chow

Dapatkan kebenaran dari ibubapa anda sekiranya anda di bawah umur 18tahun.

Incoming search terms:

cerita lucah mat saleh, sex dengan mat saleh, perempuan melayu kena fuck mat saleh, novel sex melayu terbaik, novel lucah rogol minah salih, main dengan minah saleh, main dengan mat salih, kisah lucah mat salleh, gambar bogel minah mat salleh, cerita lucah mat salleh, www gambar bogel mat saleh

Tags: #baby #ceritanya #chowdapatkan #house #malay #mat saleh #minah-slaeh #rupanyer #sampai #terkedu #terkejut