Kisah Di hotel -kisah benar-

17707 views

Koleksi Cerita Lucah, Buku Lucah, Citer Lucah, Novel Lucah Cerita Seks Melayu Lucah Stim Sangap Kisah Di hotel -kisah benar-

Kisah Di hotel  kisah benar  melayu bogel.com

Kisah ini terjadi pada 1 april , waktu itu aku baru pertama kali jumpa dengan dia. Kita orang jumpa dekat ktm ,kalau tak salah aku. Dari situ kita orang terus pergi ke bandar kuala lumpur. Masa naik motor dengan dia , aku dengan sengaja peluk dia kuat-kuat apa yang aku fikirkan masa tu dah boleh buat aku tak tahan.
Port kita orang dekat hotel sekitar pudu raya tu, sampai dalam bilik dia bukak baju. Waktu tu dia membelakangkan aku tapi aku dah mula geram tengok belakang dia. Satu tabiat aku adalah aku akan stim bila tengok belakang lelaki tapi bukan semua lelaki lah yang boleh buat aku stim. Aku peluk dia dari belakang bau dia buat aku tak boleh lupa dan susah nak lupa sampai hari ini.
Kita orang romen-romen tapi aku dah tak tahan sangat air pun dah keluar jadi aku suruh dia fuck aku terus. Gila gelojoh kan aku tapi apa nak buat dah aku memang tak tahan sangat lebih-lebih lagi dah lama tak dapat konek besar.
Aku makin rasa tak tahan bila dia jilat pantat aku, sangat sedap dan nikmat. Tapi aku tak berapa reti nak kolom batang dia tapi dia ajar aku macam mana nak buat. Mula-mula tu tak berapa nak best sangat aku rasa sebab tak pernah tapi lama-lama best pulak.
Masa dia masukan batang dia dekat dalam bontot aku terasa sakit sangat sampai aku rasa nak marah-marah jadi dia cabut batang dia dari bontot aku bila dah kurang rasa sakit dia cuba lagi tapi kali ni aku cuba tahan. Makin lama makin syok pulak aku rasa smpai aku suruh dia henjut laju-laju.
Dalam ramai-ramai lelaki yang pernah aku main dia paling best sebab dia tahu macam mana nak puaskan aku. Kalau aku tak puas mesti aku akan marah-marah jadi dia akan bagi sampai aku puas. Berapa kali aku pancut masa main dengan dia tak sempat aku nak kira.

Incoming search terms:

Video bogel, main di hotel, Cerita lucah di hotel, video sex orang k limpur, seks dalam hotel, kisah benar sex awek awek uitm dn iptz, cerita sex cerita melayu di hotel, cerita seks melayu rogol hotel, cerita seks melayu hotel, cerita seks awek dan lelaki dalam hotel, cerita orang buat maksiat 2016, cerita berkentot pancut dalam, beromen di hotel

Tags: #best-pulak-masa #bontot-aku #kalau #kisah benar #sengaja-peluk #tak-berapa #tak-tahan-port #tapi-lama-lama #tengok-belakang #waktu