kerana batangmu aku rela -kisah benar-

6392 views

Koleksi Cerita Lucah, Buku Lucah, Citer Lucah, Novel Lucah Cerita Seks Melayu Lucah Stim Sangap kerana batangmu aku rela -kisah benar-

kerana batangmu aku rela  kisah benar  melayu bogel.com
sebuah cerita kisah benar yang dihantar oleh seorang awek bernama IMA yang tajuk kerna batangmu aku rela.cerita ini dihantar pada 18/5/2013.pehh gila tajuk nya..jom kita baca
22hb 8 adalah hari lahirku..masa tu aku masih dara sunti..pada suatu petang di ofis tempat ku bkerja..
hujan lebat sgt ptg tu,nak blik umh mls nk memandu hujan2 lesak mcm nie,aku takot..dek kerana takot,aku tgu hujan brhenti..hampir 1jam aku tgu,tiba sham kwn baikku dri masa sekolah kami brkwn dtg ke ofis..dia memang lewat punch card,kerjanya engineer jointer cable TNB,leh tahan gak mamat nie,salary lau tak belas2 ribu sebulan bukan die,haha..bujang lg orgnye..ptg tu die basah kuyup,teros mbuka pntu ofis..die tak tahu aku msih didlm..entah mcm mane nk djadikan cerita,die msuk blik belakang,nak salin baju..tetibe aku lak mase tu memang nk kebilik tu nk ambil payung yg aku tgl..pd mulanya aku tak igt sham di dlm,aku tros buka pntu dan msuk..mak aiii,sham msih tak brseluar!!terjuntal lah batang zakarnya yg terpacar kerana kesejukan..terkejut besar kami,sham cube tutup zakarnya dgn tgn,tp hanya di kepala saja yg dpt ditutup,lebihnya xdpt diselamatkn dari pndangan aku nie.
"kenapa ko msuk tak ketuk pntu dlu ima?sambil tgnnya memegang btgnya.."manelah aku tau ko kt dlm"jwbku sambil trbeliak mate aku melihat btg sham yg besar tu..aku anggar dlm 9inci jugak la,wrna kemerah-merahan..hai si sham nie,da tau aku kt depan die,cepat2 la ambil towel,pusing belakang ke,ni tak,duk tayang dpn aku plak.."cepat skit ima kuwa,aku sejuk nie,ambil la payong ko tu.."sham mengarah aku..aku tau mate dia pandang aku dibahagian mane,saje je aku buat xkisah..teros2 je aku jalan mendade,aku nk tunjukn pd dia dada ku yg mampat nie.."sham,aku tumpang ko la jp lg ekh"saje aku melengahkn mase.."iye,kuwa la cpt"..btgnya semakin mengecil,malu agaknye,haha.."aiikkkk,td bukan main terpacak btg ko sham,,haha"sindir aku bergurau.."pandai2 la ko ima,"sham jwb smbil melepas kn tangannya dri btgnya..selamba die berjalan,trgantong btg die..aku syak,sham ni da saje2 nk suruh aku tgok btgnya..kemudian dia dtg pd aku memberi kunci opis,dgn keadaan telanjang bulat..scare xsengaje btg sham trgesel dibahu aku,masa tu aku msh tunduk mengambil payung..dia terus tgok buntut aku yg gempal nie.."ima,ko posing ma,aku nk melancap la"selamba sham mengeluarkan kata2 tu.."posing mcm mane sham oii,ko ni kt opis pn jd."jwbku..aku tgok btg sham mulai tegang semula.."mcm tu ke org laki melancap sham?,"aku melihat tgnnya menghayun btgnya,laju sgt mcm nk trcabut btgnya.."iye ler,sory ima aku xthn tgok buntut ko td,jd model kejap eh,,haha"nakal sungguh sham ni sbnrnya.."ikot kau la sham"smbil aku brdiri sblhnya..."dari dlu aku berangan nk ramas tetek kau ima,boleh tak aku nk try.."
"mcm2 la ko ni sham,kantoi la ko usya aku,haha"smbil aku menghulurkan dadaku pd sham..sham tros meramas,smpai brkedut2 bju aku.."besar juge tetek ko ye ima,aku ramas kt dlm la eh"smbil tgn kanannya lancap btg,tgn kiri membuke coli aku dri dlm bju..mata aku asyik melihat btgnya..hampir 5 mint,aku disuruh membuke bju..sham xhenti lancap btgnya..skrg aku hanya brseluar sj,tetek ku trdampar dpn mata sham..sham tros menerpa aku,menjilat,hisap tetek ku..aku terasa btgnya dipehaku,saja sham geselkn..buritku da membuak air,smpai basah seluarku..sham terus memegang buritku..5mint,sham bgun dan menghulurkan btgnya ke tetek ku..dia menyeruh aku lancapkn..3 ke 4minit,melimpah2 air mani nya di tetek ku.."sham,da pancut ke?tanya aku dgn perasaan hampa,sbnrnya aku nak sgt btgnya msuk ke lubang buritku..tiba2,sham memasuk2kn btgnya kedlm mulutku..besarnya..smpai nk trmuntah aku dbuatnya.."ima,ko blik umh aku la kejap nanti"..dlm fkiran aku,mungkin sham nk kn burit aku kejap lg.."ima,boleh tak,?aku nk burit kau..aku xnk buat kt sni.."..smbil tgnnya meramas2 buritku.."aku ikot je sham,rumah xde org ke?smbil aku menyarungkan coliku,buritku kubiarkn sham terokai.."rumah clear,basah burit ko ni ima,haha.."air mani sham ku sapu dgn tisu..terus kami ke rumahnya utk sesame mengecapi nikmat sek..hampir setiap ptg aku ke rmh sham,xboleh aku nk tgalkn btgnya yg pnjang da besar tu..2tahun brlalu,kami brkhawin..tataaa
Dapatkan kebenaran dari ibubapa anda sekiranya anda di bawah umur 18tahun.

Incoming search terms:

critesex janda co

Tags: #-btgnya-semakin #batang-zakarnya #dapatkan #dibahagian-mane #djadikan-cerita #ima #kanannya-lancap #smbil-aku #tnb