kawan punya sepupu

20418 views

Koleksi Cerita Lucah, Buku Lucah, Citer Lucah, Novel Lucah Cerita Seks Melayu Lucah Stim Sangap kawan punya sepupu

Masa kat kolej, aku ada sorang member yang agak poyo, tapi bleh la kawan ngan dia. Satu hari dia cite kat aku dia ada sorang cousin comel, dan social. Member aku cakap dia macam boleh makan pasal banyak dah dia dengar cite orang kg pasal cousin dia bohsia tapi member aku ni penakut, tak berani nak try. Aku cakap alah mcm tu pun susah ke? Dia kata, kalo dua orang aku berani la. Pastu cousin aku ajak aku follow dia balik kg tolong dia pasal dia memang bernafsu kat cousin dia tu. Dia tunjuk gambar awek tu, peh memang cantik dan bodinya mantop. Aku cakap okeh je.
Ujung minggu kitaorang balik umah dia. Sampai umah dia, dia tepon sepupu dia ajak datang. Sepupu dia pun datang memakai pakaian yang menegangkan batang aku, iaitu seluar tight hitam nipis ngan baju fit putih yg jenis kain licin melekap menampakkan tetek besarnya.
Malam tu kitaorang dah plan, aku ngan member aku ajak dia jenjalan ngan keta aku, pastu kitaorang belanja dia. Dia memang jenis yang selamba dan social, masa jenjalan kat taman, aku sengaja tembap bontot dia. Dia tidak menunjukkan sebarang reaksi malahan selamba je. Aku pun pancing, aku cakap kat member aku malam ni nak tengok cite, pastu cousin dia cakap cite apa? Korang tak ajak aku pun. Aku cakap kalo nak tengok jom la, cite baeek punya. Dia pun sengih2 je.
Sampai je kat umah, kami pun masuk bilik diam2 pastu bukak cite blue. Dia pun layan sekali dengan kitaorang. Sampai kat satu part, aku tengok dia dah lain mcm. Member aku pun dah sengih2. Aku pun menjalankan muslihatku. Aku pun duduk sebelah dia pastu aku pegang2 peha awek ni. Dia tak beri respon, hanya membiarkannya. Aku dengar nafasnya dah semacam, perlahan aku meraba teteknya. Dia hanya membisu dan buat2 tak perasan. Batangku menegang keras. Tubuhnya yang cantik itu menaikkan nafsuku. Aku suh member aku buat2 tido. Pas tu aku pun apa lagi, aku peluk tubuhnya. Dia menggeliat bila aku cium lehernya. Kami pun berdiri dan aku sambil memeluknya dari belakang, aku mencium lehernya dan meramas teteknya. Dia mengeluh keenakan dan kenikmatan dicumbuiku.
Aku keluarkan batangku lalu mengambil tangannya supaya memegang konekku. Dengan rakus dia meramas konekku seperti meramas hot dog. Memberku masih pura2 tidur tetapi sekali sekala membuka matanya. Aku tahu dia memang stim. Aku kenyit mata suruh dia sabar dulu. Aku pun mula meraba burit minah ni. Dia menggeliat dengan lebih kuat dan nafasnya semakin deras. Tubuhnya juga mula memberi isyarat kenikmatan. Aku pun baringkan dia atas katil, dan mula membuka pakaiannya satu persatu. Dia tak membantah dan aku pun berbogel. Konekku mula kuselitkan di celah buritnya. Dia menggeliut sekali merasa keenakan batangku. Aku tak mampu bertahan lagi, maniku sudah di kepala konek.

Perlahan aku masukkan konekku ke dalam faraj cousin member aku ni, dan ia meluncur masuk dengan senang ke dalam rahim yang licin itu. Konekku mula bereaksi, kerana dikemut farajnya yang licin dan panas itu. Aku menghenjut2 perlahan dan akhirnya, creeet! Creet! Creet! Maniku memancut ke dalam faraj panas wanita ini. Konekku lega dan badanku terasa puas. Aku pun tarik kuar konekku dan suruh member aku plak lanyak cousin dia. Member aku pun dengan lahapnya terus sumbat batang dia dan tak sampai 5 minit dia dah terkulai pasal dah pancut kat dalam. Cousin dia tak cakap apa pun, hanya terbaring lemah dibantai dua lelaki dan yang bestnya farajnya menyimpan dua jenis mani, iaitu mani aku dan member aku. Takut juga aku dia mengandung tapi beberapa lama pastu member aku cakap takde apa yang berlaku. Selamat.

Dapatkan kebenaran dari ibubapa anda sekiranya anda di bawah umur 18tahun.

Incoming search terms:

main dengan sepupu, cerita lucah chntik, paksa sepupu main, main dgn burit kawan, kisah lucah sepupu sangap, cerita sex sepupu melayu, cerita seks melayu sepupu, cerita rogol gadis cantik 2016, cerita main dengan awek kawan, cerita lucah kawan 2016, sepupu ajak seks
Download by size:No Image available

Tags: #celah-buritnya- #cousin #dengan #korang #member #pastu #sepupu