guruku yang pemurah -kisah benar-

6360 views

Koleksi Cerita Lucah, Buku Lucah, Citer Lucah, Novel Lucah Cerita Seks Melayu Lucah Stim Sangap guruku yang pemurah -kisah benar-

guruku yang pemurah  kisah benar  melayu bogel.com
cerita ini telah dihantar oleh tazmizi saat pada 7/5/2013 yang mengisahkan tentang diri beliau semasa belajar di MRSM di pahang..terima kasih kerna menghantar cerita anda untuk paparan bersama pembaca lain.kepada mereka yang mempunyai cerita atau pengalaman sendiri hantar segera pada admin untuk di siarkan.jom kita baca pengalaman beliau

cerita ni berlaku mase aku di sekolah menengah dulu. lepas pmr aku further study kat MRSM di pahang. aku ambil sains tulen dan semestinye kimia adalah subjek yg terkandung dalam sians tulen. puan sharifah zuraidah adalah guru yang mengajar subjek kimia untuk kelas kami. berumur 40 tahun dan memiliki tubuh badan yang sangat menarik. suka memakai baju kebaya sebab puan sharifah suka melaram. oleh sebab itulah aku sangat suka dan ternanti nanti waktu untuk subjek itu. bila tiba masa untuk kimia,kami akan berpindah ke makmal sains yang terletak di blok belakang kawasan sekolah. sepanjang 1jam kelas berlangsung apa yang aku pelajari adalah melihat tubuh puan sharifah.liuk lentuk tubuhnya apabila menulis nota di white board membuatkan aku selalu khayal melihat dia tanpa pakaian. sering aku menggosok batang aku yang semestinya sering keras bila berada dalam makmal tu. tak ku sangka rupa2 nya puan sharifah perasan yang aku sering perhatikan dia. suatu hari sedang semua sibuk menyalin nota dari skrin projektor,puan sharifah berjalan menghampiri meja aku,kebetulan pula pada hari itu rakan aku tak hadir,jadi cuma aku saja yang duduk dimeja paling belakang.apabila tiba dimeja aku,puan sharifah merapati tubuhnya pada aku dan pura2 melihat nota yang aku tulis.dia menundukkan tubuhnya dari belakang sehingga buah dadanya yang bersaiz 38d tu terasa menyentuh bahu aku.tiba2 muka aku panas dan jantung aku berdegup kencang.semakin rapat dada puan sharifah semakin laju jantung aku sehingga aku berhenti menulis.aku tolak bahu aku keatas perlahan2 tapi puan sharifah tetap pada posisinya tadi.tanpa aku sedar tangan puan sharifah menjalar ke arah peha aku dan menyentuh batang aku yang sememangnya dari tadi dah keras memanjang.'u horny ye?' 'kesian dia keras terlalu lama dalam spender u yang ketat ni' dengan lembut puan sharifah berbisik pada aku. dia kembali ke hadapan dan selang 10minit waktu kelas pun tamat.kami pun keluar dari makmal dan sewaktu melintasi meja puan sharifah,dia memanggil aku untuk tunggu sebentar.setelah semua keluar,tinggal aku dengan puan sharifah saja.dia pun mula bertanya pada aku dan menurutnya dia dah lama dia perhatikan perbuatan aku.dan aku tiada pilihan selain harus mengaku biarpun malu.puan sharifah bangun dan menuntun aku masuk ke stor simpanan bahan kajian dan menyuruh aku duduk di sofa sementara dia keluar menutup pintu.puan sharifah kembali dan melabuhkan punggung di sebelah aku.tudungnya dibuka menyerlahkan lagi dua buah gunung yang sering jadi tatapan aku.teteknya yang besar itu benar2 menjadi kegilaan aku dan dia mengusap batang aku yang dah mengamuk didalam seluar.tanagn aku pantas meramas teteknya dan dia mendesah keasyikan.kami mula bercium mesra sambil tangan masing2 melakukan tugas yang sepatutnya.'u,please give me more,i need it' kata2 yang terpacul dari mulut puan sharifah membuatkan aku rasa gagah dan aku pun membuka baju kebaya ketat puan sharifah.aku buka coli pinknya dan aku benar2 teruja kerana aku dapat melihat sepasang tetek yang besar tapi tetap pejal dan keras.putingnya yang merah itu mencanak keras,teteknya yang montok dan gebu itu merangsang nafsu aku.aku mula menghisap puting,meramas buah dadanya dan tangannya telah mengeluarkan batang aku dari seluar.digoncangnya batang aku yang keras tegang membuatkan aku betul2 terangsang.aku menyatakan hasrat aku untuk menjilat pepeknya tetapi dia meminta aku menyetubuhinya terus kerana dia sudah tidak tertanggung lagi.tanpa berlengah aku bangun dan menanggalkan pakaian aku dan puan sharifah mengambil kesempatan itu dengan berlutu di depan aku,pantas disambar batang aku yang mencanak keras tu dan di kolomnya.nikmat yang tak terhingga aku rasakan.puan sharifah terus menghisap batang aku sampai satu masa aku tak boleh tahan lagi.'please stop sayang,i nak fuck yr pussy' puan sharifah tersenyum dan berbaring di sofa.aku menggeselkan batang aku ke pepeknya.'boleh tahan batang u ye'.selantas itu aku menolak masuk batang aku ke pepeknya dan nikmat yang aku rasakan terlalu sedap.kali pertama aku menyetubuhi wanita yang aku idam2 kan.aku hisap puting teteknya dan aku henjut puan sharifah sepuas hati aku.'aaaahhhh...aaaahhhh...sssshhhhh...aaaahhhhhh.....bie,tekan dalam lagi bie,ramas tetek i kuat please' puan sharifah mendesah.errrmmmm...bie...i need u bie....aaaahhhhh.....aaaahhhhhh....aaaahhhhh' terasa pepeknya mengemut batang aku dan aku terus menolak dan menarik batang aku.tiba2..'aaarrrrggghhhhh...biiiieeee.....aaaaahhhhhhhhhh....' puan sharifah sampai ke hujungnya.terasa hangat pepeknya bila menyemburkan air gatalnya itu.aku memperlahankan gerakan,dia cium aku semesranya dan minta aku menukar posisi.dia mahu naik ke atas aku.aku berbaring di sofa dan dia mula memegang batang aku dan memasukkan kedalam pepeknya yang berlendir itu.jelas aku lihat batang aku terbenam di mulut kemaluannya yang basah itu,terasa nikmatnya bila ditekan habis pepeknya ke batang aku,lalu goyangan yang dilakukan benar2 menambah keghairahan aku.goncangan teteknya yang besar itu membuatkan aku bertambah nafsu dan aku ramas buah dadanya sepuas hati aku.'aaaahhhh....aaaahhhh....ssssshhhhhhh.....aaaaahhhhhh' tak lama kemudian goyangannya semakin laju dan sekali lagi pepeknya mengemut batang aku dengan kuat dan 'aaaaaahhhhhh....aaaahhhhh...ooohhhh....yyeeeeaaaaahhhhhhhh' puan sharifah longlai ke dada aku dan berbisik 'u hebat bie,i dah game over 3 kali u still bertahan,pancut lah sayang,i nk rasa semburan air mani u dalam rahim i'. lalu aku berbisik kembali 'ok dear,tapi boleh tak i doggy u?' sambil tersenyum dia bangun dan menonggeng,meluap2 nafsu aku bila tengok gebunya bontot dan merahnya lubang pepek dia saat dia menonggeng.tanpa berlengah,aku segera mendorong batang aku masuk dan menghenjut terus hingga ke dasar pepeknya.mendengar desahannya dan melihat teteknya yang besar tu melayut2 bila aku henjut aku semakin bernafsu dan akhirnya aku raih rambut puan sharifah dan melajukan henjutan aku.croootttt....croootttt....aaaaahhhhhhh....satu kelegaan yang amat sangat aku rasakan saat itu.setelah berehat seketika,kami bersiap semula....'batang u tak panjang tapi sangat2 besar,rasa macam i baru pecah dara' katanya sambil tersenyum. 'lain kali jangan biar baby u terseksa,cepat2 bawak jumpa babygirl i ye,i sentiasa menanti untuk yang seterusnya'...

Dapatkan kebenaran dari ibubapa anda sekiranya anda di bawah umur 18tahun.

Tags: #batang-aku #membuatkan-aku #mengajar-subjek #merahnya-lubang #mrsm #sangat-menarik- #semakin-laju #sharifah-bangun