gerimis tak mengundang – kisah benar –

2281 views

Koleksi Cerita Lucah, Buku Lucah, Citer Lucah, Novel Lucah Cerita Seks Melayu Lucah Stim Sangap gerimis tak mengundang - kisah benar -

Dapatkan kebenaran dari ibubapa anda sekiranya anda di bawah umur 18tahun.

gerimis tak mengundang   kisah benar   melayu bogel.com

aku masih teringat lagi kisah aku fuck awek aku dulu..tarikh keramat 1hb april 2012 tetap aku ingat sampai ke hari ini..selama setahun aku berkawan dengan dia sebelum kami betul-betul serius dalam perhubungan hanya bermula sebagai seorang kawan dan tidak lebih dari itu..sebenarnya aku sendiri pun tak tahu yang dia ada menyimpan hati perasaan kat aku ini..maklum la time tu aku dah ada awek juga.jadi tak terfikir pulak tentang awek aku sekarang ini.kami mula berkawan lebih jauh atau serius bermula pada bulan febuari.dalam tempoh tu macam-macam kami janjikan seperti nak jumpa,nak gi mana nak main macam mana stail, semua la kami janjikan.pada 1/4/ persamaan april fool,kami berjumpa,aku datang ambik dia naik motor je.dari komuter kami gi makan di tempat biasa kami hingga la sekarang ini.tak sangka rupa nya awek aku ini kuat juga nafsu nya..sama macam aku juga.beza nya awek aku ini sikit sifat geli gelaman pada sesuatu benda.tapi kalau dia tak puas,tak pancut.comfirm dia akan mengamuk gila dengan aku.so pada 1 april lepas kami makan.terus kami menghala ke sebuah hotel yang dikira line clear juga.situ ramai port couple2 buat projek besaran.hotel tu terletak di tengah-tengah kota kuala lumpur juga..memang line clear sangat-sangat.sampai ke hari ini hotel tu tak pernah kena rush atau operasi cegah maksiat.ok la selepas selesai kami mengisi perut,kami terus menghala ketempat yang aku maksudkan tu.awek aku ini pernah main dengan ex pakwe dia.semua nya 4 orang..aku ada orang yang ke empat dari kalangan 4 pakwe nya..dari pakwe no 1 hingga ke no 3 ,semua nya gelojoh,tak ada skill tak agedan ringan romantik.jadi bila kami sampai dalam bilik.aku terus buka baju.bukan sebab aku gelojoh,tapi sebab kan cuaca panas yang terik kat luar tadi.sebab dalam otak aku,bila sampai je dalam bilik ,aku nak mandi dulu,kasi badan aku segar balik,time aku buka baju,rupanya aku tak sedar awek aku ini dah perhatikan aku dari belakang,kata nya dia tak tahan bila tengok badan aku,lebih2 lagi dari arah belakang,mesti pepek dia kan berair..tak tahan katanya.aku pun hairan.tengok belakang badan je pun boleh jadi stim ke..tapi itu la nafsu seorang pompuan.so bila aku buka baju,terus sambar tuala,terus aku mandi,aku tak peduli awek aku ini.yang aku tahu,aku nak mandi dulu..lepas tu hisap rokok,yang la apa nak cepat2 sangat,masa banyak lagi,bila kau dah selesai mandi,keluar dari bilik air,aku tengok awek aku dah makin tak tahan..terus dia peluk aku,ucapan i love you,miss you..aku faham maksud nya..yang la setahun dia idamkan aku..baru sekarang dia dapat aku,itu pun lepas aku clash dengan awek aku yang tak guna tu..dengan aku tak main,dengan kawan dia pulak boleh main.mahu aku tak mengamuk...ahh lupakan kisah ex awek aku tu.kita sambung cerita.lepas dia peluk aku,kiss aku..aku terus lupa niat aku,iaitu nak isap rokok.apalagi adik comel aku ini main mendadak la.aku terus romen2 kiss bibirnya.mula dia taknak.macam rasa nya geli pulak untuk dia.tapi aku tetap cari sasaran iaitu bibir nya..akhirnya dapat juga aku kiss bibirnya.lama la juga..dah puas kat bibirnya.aku mula projek ke dua,ramas tetek nya...dah keras rupanya tetek awek aku..aku pun buka baju nya dan lepas tu aku buka lak bra nya..aku ramas2 penuh kemanjaan..dia diam je tapi nafas dah tak keruan lagi.kata nya last sekali dia dapat main dulu,kira 2 tahun yang lepas,lama tu...kalau korang boleh tahan ke tak dapat selama 2 tahun..rasa2 mahu korang main sabun guna klorox kan..ok la sambung lagi.aku pun hisap la tetek nya gigit puting nya dari kiri ke kanan dan dari kanan ke kiri kembali..sampai dia tak tahan lagi..jadi untuk seterus nya aku turun tangan aku.kebawah pulak..tapi aku tak terus buka seluarnya.aku masu tangan aku dari atas seluar.kira buka butang dan zip je..aku terus memcari tempat rahsia nya.iaitu pepek nya..aku pun terus mencari dan mencari akhirnya jumpa..wow dah basahlah...ayang dah basah nya..itu ayat aku ucapkan..dia kata ahhh ahh tak tahan..aku terus gentel biji nya..lepas tu aku masuk jari aku dalam lubang pepek nya...menjerit slow tanda kesedapan..lama juga aku korek ,kuar masuk jari aku dari lubang nya.bila aku tengok dia makin tak siuman time tu ,aku stop korek.dan aku bangun terus buka seluarnya..dan akhir dia bogel depan aku.tapi aku masih lagi dengan tuala..aku belum bogel habis lagi tau..bila aku dah bogel nya..aku terus sambung adegan korek semula..ok la untuk pengetahuan korang semua..awek aku ini sebenarnya tak pernah rasa kena jilat lagi tau..so hari tu juga merupakan hari sejarah dia.pepek nya kena jilat dan disedut keluar oleh aku sendiri..tapi pepek awek aku ini tak busuk..macam tak ada bau..nak kata wangi tak juga nak kata busuk pun tak juga.entah la aku pun hairan.tapi sedap wo jilat..aku tengok dia mengila dah.terangkat buntut dia bila aku jilat.

opps berhenti : kisah ini akan bersambung lagi pada tarikh yang tak pasti..nanti aku upload video nya.itu pun kalau dia izin lah...korang nak tengok ke..mintak kebenaran admin blog ini dulu ya.kalau dia bagi.aku upload video lah

Tags: #bagi-aku-upload #berkawan-dengan #gerimis #je-dari-komuter #miss #pakwe-dia-semua #persamaan-april #selepas-selesai #tak-pasti-nanti