faiqa part 1

5035 views
faiqa part 1,4 / 5 ( 13votes )

Koleksi Cerita Lucah, Buku Lucah, Citer Lucah, Novel Lucah Cerita Seks Melayu Lucah Stim Sangap faiqa part 1

faiqa part 1 melayu bogel.com
Disini aku ingin memaparkan pengalaman manisku. Faiqa ialah nama penuhku dan aku sudahpun berkahwin selama tujuh tahun. Serba sedikit tentang perawakan diriku aku bertubuh kecil ramai kawan kawan ku di waktu sekolah memanggil ku amoi Jepun. Ini kerana bentuk tubuhku serta rupa wajahku mirip perempuan Jepun yang kecil molek, berambut lurus serta berkulit putih kemerahan.

Perkahwinan kami amat membahgiakan diriku pada mulanya. Suamiku jauh lebih tua dariku dan perbezaan umur antara kami ialah 12 tahun.Aku dilimpahkan dengan berbagai bagai kemewahan serta kehidupan yang serba lengkap. Segala-galanya yang aku idami dan impikan dapat ku perolehi dalam masa yang singkat.

Shoping dan bercuti diluar negeri boleh dikatakan setiap 2 bulan sekali tempat yang aku minati ialah di Venice. Udara yang nyaman serta cuaca yang sentiasa redup dan menyegarkan. Tetapi...
Tetapi aku sungguh kesunyian kerana suamiku sentiasa saja sibuk dan pergi ke luar negeri hampir setiap bulan dan biasanya memakan masa berbulan bulan baru beliau kembali.
'Iqa Abang akan ke Brussel besok flight abang pukul 8 di KLIA' ujar suamiku sambil mula menarik selimut.
Aku baru saja habis mandi ketika itu dengan berkemban dan sedang mengeringkan rambutku.
'Abang nak pergi lagi kan baru 4 hari lepas Abang balik dari Bangkok dah nak pergi lagi' tanyaku.
'Alaaa Iqa ni kan tugas Abang jadi terpaksalah Abang pergi lagi ada mesyuarat penting yang Abang kena hadiri '
Tanganku mencapai gaun tidur pink yang nipis dan terus menyarungkan ketubuhku. Aku merapati katil serta terus mendakap dada suamiku.
'Abang Iqa bosanlah tinggal sorang nih'ujarku sambil mengusap dada suamiku dengan tanganku yang halus.
'Nanti Abang belikan souvenir untuk Iqa dari Brussel nanti ya' suamiku membelek tanganku dan terus mendakap tubuhku kemas.
'Abang Iqa belum habis lepas rindu kat Abang lagi tau tapi Abang dah nak pergi lagi' rengeku manja.
Suamiku mula meramas ramas bahuku dan dengan perlahan melucutkan tali gaun tidurku menyerlahkan payu daraku yang membonjol.
'Emmmm Abang suka tengok urat urat yang timbul kat tetek you nilah Iqa'suamiku berkata kata dengan nada geram.
'Ehhhkkk Abang nih takan nak tengok saja' suaraku lunak manja.Harapanku dapatlah agar suamiku mengairi lurah nikmatku yang sudah lama tidak mendapat habuan.
"Iqa mai sini isaplah Abang nyer nih" suara suamiku agak bergetar meminta.
Ku bangun dan melepaskan dakapan suamiku serta menundukkan kepalaku kearah kemaluanya. Kuusap kemaluan beliau dengan tangan kiriku dan kupandu batang kemaluannya kearah bibirku. Bibirku menjamah batang kote nya dan terus kusedut sedut serta terus kenyonyot nyonyot hujung kepala koneknya. Lidahku terus menjilat disekeliling kepala takuk beliau yang sedikit kehitam hitaman.
"Ishhhhhhhhh emmmmmmmmmm Iqa sedapnyaaaaaaa" sambil tanganya meramas ramas rambutku.
Tumpuanku terus kujukan kearah hujung kepala koneknya. Berdecup cedup bunyi sedutanku dan aku semakin melajukan isapanku.


"Ouuuuuuuiiii ouuiiiiiihhh Iqa arrghhhhh jangan kuat sangat Abang tak tahan nihhh" suamiku agak mengigil menyuarkan kesadapan hasil dari nyonyotan bibirku di batang koneknya.
"Iqaaaaaaaaa Ohhhhhhhhh arrghhhh tak tahan sangat niii"
Aku terus juga menghisap dan menyonyot dengan sepenuh tumpuan kerana nafsu ku sendiri sudah semakin bergelora. Aku suka terhadap konek yang tegak dan utuh kerana aku suka posisi on top. Dengan posisi ini aku dapat menghenjut dan sehingga aku mencapai klimaks.
"Arghhhhhhhhhhhhhhh Iqaaaaaaaaaa" .. kurasakan kedua belah kaki suamiku kejang dan batang konekya sudahpun memuntahkan air mani beliau terus kedalam mulutku.
Aku cepat cepat menarik keluar batang konek suamiku.
'Ishkkkk Abang nihh napa cepat sangat' ujarku dengan nada geram.
"Ala Iqa kita buat second round lahh ok? Abang janji second round mesti best punya"
"Iqa isaplah lagi yerrrr pleaseeee"
Nafsuku masih lagi bergelora dan cipapku sudah mula basah. Aku akur dan sekali lagi menundukan kepalaku jari jariku mengengam batang suamiku yang mula mengendur dek pancutan yang pertama tadi.
Ku kuluIkut Kawan

HI... Orang panggil i ina. I ni budak hostel. Kisah yang akan i cerita ini berlaku masa
i form 5. Masa tu sebenarnya i belum pernah lagi melakukan sex sebab masa tu i
masih lagi single, belum ada pakwe lagi. Nak kata bentuk badan i ni tak menarik, i
mempunyai potongan 31-26-32. Mungkin i mempunyai breast yang kecil berbanding
kawan-kawan i yang lain yang pernah rasa kenikmatan sex. Tak kisahlah. Yang
penting sekali ialah pengalaman yang i akan kongsi bersama dengan u all.

Ok,kisah nya bermula pada hari jumaat. Masa tu budak-budak lelaki belum balik
daripada sembahyang jumaat. Kawan i, nana ajak i pergi rumah member dia. Dia
kata boring. So i ikut dia memandangkan i pun boring masa tu. Kami naik teksi
pergi rumah member nana. Mula-mula i ingatkan member dia tu pompuan. Rupanya
rumah sewa budak lelaki. Semua tu budak U. I tanya dia takde tempat lain ke nak
pergi, dia jawab mudah je.. "aku tengah gian benda tu..". Aku tanya lagi, apa benda
tu? Dia cuma jawab.."ala tengok je lah nanti..". Masa tu i rasa nakbalik je. Tapi
perasaan ingin tahu tu ada, tak jadi nak balik. Member nana jemput kami masuk.
Laa.. diorang tak pergi semayang jumaat rupanya.

Bila i masuk, dalam rumah tu cuma ada dua orang je lelaki. Yang lain semua keluar,
lepas tu terus pergi kelas. So, i tak tau nak buat apa masa tu, i cuma duduk je baca
surat khabar yang ada atas meja.Salah seorang daripada member nana tu jemput i
naik atas bilik dia. I menolak sebab tak biasa.Dia pun tak paksa i.

Kitorang pun berborak macam biasa.Lepas tu member nana keluarkan tape video
daripada beg kuliah dia.Kata dia ni cerita baru. I senyap je masa tu.Lepas tu dia
pun pasang la video tu. Fuh!! terkejut i! Mana taknya, tu la first time i tengok cerita
lucah. Dan tu lah kali pertama i tonton aksi macam tu!

Dalam 30 minit macam tu, i dah rasa lain macam. Stim jugak breast i. Masa tu i
rasa macam panties i basah je. I malas nak check, segan masa tu. Lepas tu i
nampak nana dah mula letak kepala dia kat member dia tu. Kemudian member dia
mula kiss mulut dia. Masa tu i takut nak tengok. Member dia lagi sorang tu masih
lagi menonton cerita lucah tu. Tak berganjak dia daripada tempat tu. Kemudian i
nampak member nana dah mula masukkan tangan dia dalam baju nana. Dia bukak
baju nana selamba je. Kemudian dia lucutkan coli nana. I nampak breast nana
tegang semacam je. Member nana terus kucup breast nana. I tengok nana macam
enjoy apa yang member dia buat. Lepas tu nana dah mula take over pulak. Nana
tanggalkan seluar dengan panties dia. Berani betul dia tu. Member dia terus bukak
kaki nana and jilat p**i nana. Eeii..gelilah tengok mereka berdua!

Tengah i khusyuk tengok aksi nana dengan member dia, kawan nana yang lagi
sorang ni mula dekat dengan i. Dia selamba je pegang breast i yang tengah
menegang nih. I buat tak tau je. Lepas tu,dia terus jelirkan b****g dia kat i. Eii...keras
nya! I pun cuba la nak rasa macam aksi kat dalam video tu. Kemudian, i perasan
yang member nana tu dah mula masukkan tangan dia dalam panties i. Makin lama i
rasa seronok! Masa tu i dah macam kena rasuk je. Terus i tanggal kan seluar dan
panties i. Dia mula jilat p**i i.uuhh..... i dah macam kena rasuk hantu! Rasa geli ada,
sedap pun ada. Tiba-tiba kawan dia tu tegur i yang i ni masih dara lagi. So, dia dah
mula taknak teruskan aksi dia. Tapi i dah tak tahan sangat masa tu. I pujuk dia yang
i tak kisah, i memang nak rasa kenikmatan sex ni. Nasib baik dia faham kehendak i.
Dia pun cuba nak f**k i.

I rasa kekok sikit. Dia ajar i buat macam kat dalam video tu. I pun ikut la, i kat
atas,dia kat bawah. Dia pun masukkan b****g dia kat dalam lubang p**i i. Mula-mula
rasa sakit sangat. Dia kata sekejap je. Darah dah mula keluar sikit dari p**i i.I pun
pejam mata i kuat-kuat.

Uuhh... baru i mula rasa macam ada benda masuk dalam p**i i. I dapat rasakan
b****g dia keluar masuk dalam p**i.Mulut dia tak henti-henti jilat puting i. Habis
badan i dijilatnya. Makin lama makin laju dia tarik i. lepas tu dia suruh i baring. I pun
ikut je la. Dan saat itulah i dapat rasakan kenikmatan sex bila dia mula masukkan
b****g dia buat kali kedua! Lagi laju daripada yang pertama tadi. I dapat rasakan
nafas dia tercungap-cungap. Peluh dah mula keluar. I dapat dengar suara nana.
Mungkin dia dah selesai. Tapi i belum lagi.

Tiba-tiba kawan nana kata dia nak terpancut! I tak tau nak buat apa. Nana masuk
campur,dia suruh kawan dia tu pancut kat luar. Masa kawan nana keluarkan b****g
dia daripada p**i i, i dapat rasa suatu climax yang tak dapat i lupakan! Dia pun
pancut air mani dia kat pusat i. Eeii...geli lah masa tu. I geram dekat b****g dia tu. I
pun apa lagi jilat la b****g dia tu. Habis melekit mulut i. Nana gelak je tengok i. I buat
tak tau je. I pun pergi bersihkan p**i i yang melekit ni. Selesai je bersihkan diri, kami
pun pakai baju dan balik. Itulah pengalaman sex i yang pertama.
Sekurang-kurangnya i sudah pun merasa kenikmatan sex.

Sekarang ni dah setahun setengah i tak merasai lagi. Pernah sekali tu i cuba pergi
rumah sewa tu,tapi dah ada orang lain. Kawan nana yang f**k i dulu tu tak dapat di
hubungi lagi. I tak tau la bila lagi nak merasai kenikmatan sex ni. Kalau nak tunggu
suami, lama lagi. I cuma open je kalau sesiapa yang sudi nak f**k i.

bersambung

Dapatkan kebenaran dari ibubapa anda sekiranya anda di bawah umur 18tahun.

Tags: #iqaaaaaaaaa #iqaaaaaaaaaa #ishhhhhhhhh #kawan #kemudian #lepas #makin #mula-mularasa #nanatanggalkan #suamiku