awek cleaner

11179 views
awek cleaner,3.40 / 5 ( 5votes )

Koleksi Cerita Lucah, Buku Lucah, Citer Lucah, Novel Lucah Cerita Seks Melayu Lucah Stim Sangap awek cleaner

Dapatkan kebenaran dari ibubapa anda sekiranya anda di bawah umur 18tahun.
awek cleaner melayu bogel.com
Aku beserta staff yg lain telah keKL untuk menghadiri seminar tahunan 2hari 1 malam di salah sebuah hotel di Bt Bintang,KL.Kami check in pada hari Sabtu tengahari dan check out pada hari ahad jam 12.00 tengahari.Setelah habis seminar 2 hari suntuk, aku rasa ingin sambung 1 hari lagi untuk berehat di hotel ni.Aku ada jugak ajak member aku yg lain untuk stay,tapi dia orang ada urusan lain.Jadi terpaksalah aku rehat sorang-sorang kat hotel tu.


Selepas aje diorang check out,aku pun rehatlah kat bilik hotel.Cuaca pulak pada hari tu panas semacam.Jadi aku rasa pegi berendam kat swimming pool pun baik. Lalu aku pun salin pakaian dan pakai boxer aku turun ke swimming pool. Suasana agak lengang.Maklumlah hari isnin.Jadi aku pun apalagi terus terjun kedalam pool.Wow,bukan main sedap lagi berendam dgn cuaca camni.Adalah 2 -3 orang sedang berehat dikerusi panjang,mungkin orang luar kot. Dah hampir 2 jam aku mandi & berendam di dalam pool,aku pun naik keatas dan terus ke bilik mandi untuk bilas badan aku.Masuk aje,dalam bilik mandi,takde orang cuma ada sorang budak cleaner sedang sibuk mob lantai.Aku pun masuk dan terus sangkutkan tuala aku dan duduk dibangku.Budak tu perasan kat aku,tapi aku buat tak tau aje.Oleh kerana seluar boxer aku basah,aku pun tanggalkan boxer aku dan berbogel duduk di kerusi tu.

Budak cleaner tu makin lama makin hampir kat aku.Dia sedang asyik mob lantai.Sampailah dia di kerusi tampat aku duduk.Aku pun duduk dulu sambil hisap rokok.Entah camna,tetiba budak cleaner tu duduk dan senyum kat aku.Hai,bang sorang aje,bercuti ke?Aku senyum balik kat dia dan hanya mengangguk kepala aku.Aku perasan mata dia asyik memandang kearah batang konek aku yg separuh stim.Aku pun apalagi sengaja mengurutnya kasi dia stim.Matanya asyik memandang kearah batang aku.Abang gersang ke?tetiba dia tanya.Aku pun toleh kat dia dan hanya senyum aje kat dia.Tangan aku terus mengurut-urut batang konek aku yg dah stim mengeras.Ini buat dia tetiba datang rapat kat aku.Tangan dia tetiba meraba-raba peha aku.Aku tahu yg dia inginkan sesuatu dari aku.Aku hanya diam aje sambil mengosok dan urut batang konek aku.Nak ke?tanya aku,ringkas.Dia macam tak kena gaya dan resah semacam.Sekarang tak boleh,kalau abg nak malam nanti habis keje saya naik kat bilik abg.Abg duduk bilik no. brape?tanya dia dgn suara terketar-ketar.Tetiba tangan dia dah menghampiri batang konek aku dan aku biarkan aje.

Sebelah tangan aku merangkul dan memicit bahu dia.Dengan pelahan tangan dia mengurut-urut dan membelai batang konek aku yg dah menegang keras.Lalu dia pun bangun,tengok kebelakang takut kalau ade orang masuk,lain clear.Lalu dia pun tunduk dan terus mengulum batang konek aku.Kedua-dua buah pelir aku dijilatnya.Habis bulu-bulu aku di hisapnya.Aku duduk menyandar dan melebarkan kaki aku supaya dia senang buat kerja.Tengok gaya budak ni macam dah biasa buat keje ni.Dah puas dia hisap,diurut-urutnya batang aku buat aku tak boleh tahan menggeliat.Entah camna,tetiba rasa cam nak terpancut.Aku pun bilang dia yg aku nak terpancut.Dia pun terus melancapkan batang aku dan terus terpancut dimuka dia.Muka dia penuh dgn airmani aku.Lepas tu dijilatnay sisa-sisa airmani yg ada kat batang aku.Lepas tu,dia pun bangun,masuk kebilik mandi dan apalagi pegi melancapkan batang konek dia.Dah habis,aku pun bangun dan terus gi mandi.Dan sebelum dia keluar,aku beri dia no. bilik aku.Dia senyum dan beredar dari situ dan aku pun terus gi mandi.


Lepas mandi,aku pun terus naik keatas dan siap untuk keluar berjalan-jalan.Selepas makan malam jam 8 malam aku pun terus naik kebilik untuk berehat.Lepas mandi,aku pun relik kat hotel sambil tengok TV.Biasalah kalau didalam bilik hotel,aku akan hanya memakai spender aje untuk tidur.Jam 11.30 mlm,bunyi bell di pintu.Aku pun bangun dan terus bukak.Budak cleaner tadi tercegat dipintu dengan beg di bahu dia.Lalu dia pun masuk.Dia pun letakkan beg dia dan terus duduk di tepi katil.Kau dah makan?tanya aku.Sudah bang,jawabnya ringkas.Pegilah mandi dulu bersihkan badan,tanya aku.Nanti lah dulu,kasi saya sekejap,jawab dia.Lupa abg nak tanya nama kau,tanya aku lagi Oh!ya,nama saya Nuradi.Panggil aje adi.Saya berasal dari Johor bang,dah keje kat KL dah 2 tahun.Kat KL sewa rumah dgn members 4 orang di Selayang,katanya.Kami pun berbual-bual sambil aku tengok TV.


Bang,saya rasa saya mandi dululah,badan rasa lekit.Lalu dia pun bangun dan menanggalkan satu persatu pakaian dia dan saja berbogel depan aku.Tangan dia sengaja mengurut-urut batang konek dia depan aku.Aku buat tak tahu aje.Sempat dia hisap rokok dulu dan saja berdiri ditepi tingkap tengok luar.Tetiba dia datang duduk sebelah aku,entah kenapa.Matanya tertumpu pada bonjolan di spender aku.Aku pulak pakai spender renoma color putih,nampak bentuk batang konek aku yg dah menegang.Tangan aku sengaja menurut-urut pehanya kasi dia stim.Aku perasan,batang dia dah mula menegang.Lalu tangan dia mula mengusap-usap bonjolan dispender aku.Aku dapat bau peluh keringat bau jantan dia.Tangan aku pulak tetiba dapat capai batang konek dia dan mengurut-urutnya.Boleh tahan besar jugak batang kau ya,aku kacau dia.Eh!mana boleh samakan dgn batang abg,Btg konek abg lagi besar,berurat dan panjang lagi.Mesti bini abg sukakan dapat laki yg punya batang cam abg.Saya pun kalau boleh nak saiz batang konek cam abg,dia mula mengampu.Tetiba dia keluarkan batang konek aku dicelah spender aku.Tengok,besarkan panjang lagi.mesti bini abg puas bila main dgn abang.Dia mula menurut-urutnya kasi aku tak boleh tahan.Dah pegi mandi dulu,nanti kita boleh sambung lagi.


Sebelum dia pegi,sempat dia celupkan batang konek aku kat mulut dia dan megulumnya ringkas.Hai budak ni tak menyabar.Dia pun terus pegi mandi.Sebelum masuk ke bilik air,sempat aku kacau dia supaya jangan melancap,nanti rugi.Dia hanya tersenyum dan terus masuk bilik air. Selepas mandi, dia terus berbogel baring sebelah aku.Tengok dia cam tu,aku pun bangun dan kecikkan sikit lampu bilik supaya lebih romantic.Selepas tanggalkan spender,aku pun terus baring sebelah dia.Dengan tidak menyabar,dia terus mencekup batang konek aku dan membelainya.Aku biarkan aje dan terus tengok TV.Kini apa-apa pun terserah pada dia nak buat apa.Nak kolom ke,nak hisap ke aku ikutkan saja.Dah puas main dgn batang aku,tangan dia mula merayau-rayau naik keatas ke bahagian dada aku.Satu persatu punat tetek aku di gentelnya.Dia mula naik keatas badan aku dan mula menghisap kedua-dua punat tetek aku.Aku hanya biarkan saja apa dia buat kan aku.Tangan aku pulak mengusap-uap bahagian belakang kepala dan tengkok dia.Dah puas hisap dan gentel tetek aku,dgn pelahan dia menurunkan kepalanya dibahagian peha aku.Dijilatnya semua bahagian bawah pusat aku.


Bulu-bulu jembut aku dia tarik-tariknya dengan giginya dan menjilatnya.Dari kekelengkang aku terus aje ke lubang jubur aku di sedutnya dan menjilatnya sebelum mengulum batang konek aku.Habis batang aku di nyonyot dan di hisapnya.Macam budak hisap ice-cream.Tengok,cara dia buat,macam orang berpengalaman.Dah biasa buat agaknya.Kalau tidak,takkan dia tahu buat semua.ni.Aku hanya rela perbuatannya asalkan sama-sama puas nanti.Dah puas kerjakan batang konek aku,lalu dia pun bangun dan duduk di atas aku.


Batang konek aku yg dah keras meneggang sejak dari tadi di halakan kedalam lubang juburnya.Dah masuk,dia mula mengenjut bermula dengan pelan-pelan.Tangan aku di capainya menyuruh aku mengurut batang dia.Aku ikutkan aje.Sesekali kepalanya mencecah kebahagian dada aku dan menjilat lagi puting tetek aku.Sesekali kami megerang kesedapan..Macam-macam style kami buat malam tu.Menonggeng,memereng,meniarap,69 ,main kat kerusi dan macam-macam style lagilah.Nasib baik aku sempat selak 2 biji pil tahan lama,kalau tidak camna boleh tahan begini punya lama.Dia baru 10 minit main dia,dah terpancut. Setelah hampir 1 jam kami main,tiba pulak untuk aku memuntahkan airmani pekat aku.Aku duduk menyandar kat katil dan dia baring meniarap menghisap dan mengulum batang konek aku.Sedar tak sedar, terpancut airmani aku kemuka dia lagi.Kali ni lebih banyak dan cam biasalah dia menjilat sisa-sisa airmani aku yg tertinggal di batang dan bulu-bulu aku. Lepas tu,kami baring kepenatan.Kami berdua pun duduk hisap rokok sambil menghilangkan penat.Sempat kami berbual malam tu pasal keluarga,sex dan macam-macam lagi hingga tak sedar dah pukul 2.30 pagi.


Setelah penat main dan berbual,kami pun tidur. Esok paginya,tetiba aje aku rasa semacam,ada rasa suam-suam panas kat batang konek aku.Aku menjengok sekejap antara sedar tak sedar,rupanya,dia tengah sedap berus gigi dia pakai batang konek aku.Biasalah kalau pagi-pagi batang konek selalu stim mengeras.Agaknya bila dia tengok batang konek aku stim,apalagi dia pun terus mengulum batang konek aku.Aku biarkan aje,lantak d dialah apa dia nak buat,asalkan dia puas.Aku sengaja pura-pura tidur,buat tak tahu aje.Dah puas,agaknya tak dapat pancutkan,aku pun bangun dan tersenyum dan ucap selamat pagi kat dia.Kami pun baring-baring dan berborak sebelum dia ajak pulak mandi sama dia.Dalam bilik mandi,kami main sekali lagi dalam Bathtub.Dah lama jugak aku tak main sambil mandi.Hampir setengah jam kami berendam main dalam tub sebelum kami melancapkan batang konek antara satu sama lain. Tepat jam 11 pagi,kami pun bersiap untuk pegi makan.Tapi dia tak mahu dan tak boleh,takut staff yg lain nampak dan katanya berbanyak terima kasih kat aku.Dia betul-betul rasa seronok dan sangat puas main dengan aku dan kalau boleh dia nak jumpa lagi dan projek dgn aku lagi kalau aku dtg kat KL duduk di Hotel ni.Kami tertukar-tukar no.talipon. Lepas tu dia pun beredar untuk pulang sekejap sebelum masuk kerja jam 3 ptg.Aku pun pegi makan kat hotel lobby dan check out jam 12 tengahari.Aku harap dia rasa puas main dgn aku malam tadi.

Dia sebenarnya bukannya Gay,dia straight guy cam aku.Dia pun dah ada awek dan selalu main dgn awek dia.Kekadang tu,kalau tak dapat main dgn awek dia,dia biasa main dgn member yg duduk dirumah sewanya. Diorang pun cam dia jugak ,biasa main dan hisap batang.Hai kuat betul nafsu budak cleaner ni.Tapi tak rugi main dgn dia,pasal dia banyak pengalaman,boleh jadi pornstar actors.

Incoming search terms:

gambar main dalam hotel, Cerita lucah main sambil mandi

Tags: #aku-pun #batang-konek #bintang #dan-terus #diorang #hot #setelah #suasana #tak-boleh #tangan-dia