Aku Yang Tengah Gersang -kisah benar-

22150 views

Koleksi Cerita Lucah, Buku Lucah, Citer Lucah, Novel Lucah Cerita Seks Melayu Lucah Stim Sangap Aku Yang Tengah Gersang -kisah benar-

Dapatkan kebenaran dari ibubapa anda sekiranya anda di bawah umur 18tahun.
Aku Yang Tengah Gersang  kisah benar  melayu bogel.com
kisah benar ini dihantar pada hari ini..tapi tanpa penama..kata nya kejadian ini berlaku sebentar tadi..ada orang nak fuck dia ini ke..kata nya dia gersang sangat.depan belakang boleh jalan

" sayang, baby gersang sangat"

itu kata-kata aku pada pakwe aku pagi ni, tiba-tiba aku gersang sangat sampai nak nangis sebab tak ada orang fuck aku. tapi aku jenis tak main dengan orang lain macm mana gersang pun aku tetap nak pakwe aku yang puaskan aku.


"baby buat lah sendiri"

sebenarnya pakwe aku yang ajar aku macam mana nak kurangkan gersang kalau dia tak ada atau pergi outstation. hari tu aku gersang gila-gila aku inbox pakwe aku dah marah-marah dia. bila dia dah tahu aku macam mana bila gersang jadi dia pun ajar aku macam mana nak kurangkan gersang tu.

pagi ni aku ada cakap dekat pakwe aku yang aku teringin nak rasa macam mana kena rogol dan macam makna nikmat nya.. then pakwe aku kata kalau nak rasa kena rogol kena ada dua orang baru best bila dia kata macam tu terus aku tak jadi sebab aku tak nak main dengan orang lain.

sebab aku dah gersang sangat aku tutup pintu bilik then bogel then baring atas katil dan buat sendiri sambil bayangkan aku fuck dengan pakwe aku. adalah 2 kali aku pancut kepuasan.

aku ingat lagi 1st time pakwe aku jilat sangat puas aku rasa sampai aku tak kata apa-apa. sebelum ni pakwe-pakwe aku yang lain tak pernah pun nak jilat tak tahu lah kenapa tapi dengan pakwe aku yang ni aku sangat-sangat puas.

kisah yang aku tak boleh lupa masa aku main dengan pakwe aku dekat tempat kerja dia dan aku tidor dengan dia dekat sana. malam tu nafsu aku lain macam bila tengok pakwe aku bukak baju, aku memang tak boleh tengok pakwe aku bukak baju dan tengok dia dari belakang nanti aku mesti jadi stim sangat-sangat. bila dah stim sangat-sangat tak sempat nak romen-romen ..

malam tu pakwe aku henjut aku betul-betul sampai air yang keluar sangat banyak sampai basah alas yang kita orang guna tu. tapi aku masih rasa tk puas aku nak lagi dan mintak pakwe aku henjut lagi sampai aku puas. jadi pakwe aku pun henjut aku sampai aku puas dan tertido.

kisah lain pulak dekat hotel kita orang check in masa biasa lah tapi aku stim tengok pakwe aku tak pakai baju. aku pun tarik tangan pakwe aku sampai dia jatuh atas katil dan mintak dia fuck aku.

tapi hari tu masa main buntut aku tak bagi pakwe aku keluarkan konek dia dari buntut aku .. aku mintak dia henjut lagi sampai aku puas. hari tu memang tak rasa sakit pun.

ok nak sambung fuck dengan pakwe aku nanti aku story lagi

Incoming search terms:

NULL, awek kena raba dengan pakwe, kisah benar konkek, cerita awek sangap, kisah aku rogol org, cerita awek gersang, cerita benar seks rogol, cerita sagap, henjut makwe remaja, henjut pantat smpai tertido, kena amput, cerita pakwe sangap, cerita main sendiri, cerita main atas katil, Cerita lucah melayu atas katil 2016, cerita gadis kena amput, cerita awek kena main, cerita aku sangap kote, Awek seks pakwa, rogol paling best

Tags: #aku-tak #baring-atas-katil #bayangkan-aku #belakang-boleh #dari-belakang #jatuh-atas-katil #macam-mana #main-dengan #nak-romen-romen #pakwe-aku #puas-kisah-yang #sendiri-sambil