aku rela

12554 views
aku rela,3 / 5 ( 9votes )

Koleksi Cerita Lucah, Buku Lucah, Citer Lucah, Novel Lucah Cerita Seks Melayu Lucah Stim Sangap aku rela

Dapatkan kebenaran dari ibubapa anda sekiranya anda di bawah umur 18tahun.
aku rela melayu bogel.comNama aku G. Aku macam girl lain jugak, pun punya boy. Boy aku ni lain sikit, asyik menggatal je, maklumlah jantan. Satu hari tu, dia ajak aku keluar. Ke mana tanyaku. Romen katanya. Aku pun buat tak tahu pasal dia suka melawak, aku pun setuju boy aku K bawak aku ke sebuah tempat laser disk. Tempat ni lain sikit sebab hanya kami berdua aje. Setelah memilih movie yang nak ditonton kami pun masuk. Setelah masuk K terus memadamkan lampu. Dia memelukku lantas mengulum lidah ku. Aku pun membalasnya, yelah dah lama tunggu. K menjilat telinga ku sambil meramas tetek ku yang gebu. Gelinya macam nak tercabut kepala. K kata padaku yang ingin melihat tetek ku. Aku lantas melondeh baju kurung ku, terlihat tetekku yang bersaiz 34, putih dan gebu. K membuka bra ku dengan rakusnya dan geram.. katanya. Diramasnya tetek ku, sakit tapi best. Di kulumnya putingku. Kegelian aku. Setelah 15 minit, K tersenyum kepuasan. Katanya dia nak balas sesuatu diatas jasa ku. Aku tertanya-tanya. K lantas melondehkan jeansnya, aku terlihat sesuatu yang berdiri didalam underwarenya, terkejut aku besarnya. Setelah dibukanya, dia pelawa aku pegang. Aku mengusapnya, panjang dan keras. Aku tanya apa lagi yang dia mahukan. Jawab K kulum lah. Aku terkejut. Walaupun dah banyak kali aku dan K menonton filem blue, aku tak sangka kini aku berpeluang merasainya. Aku terus melutut dan memasukkan kote K ke mulutku. Rasa macam nak termuntah, tapi aku menahan. Aku menghisapnya perlahan-lahan mulanya, lama2 syok lah pulak. Apa lagi makin lajulah, tapi masih tak boleh masuk semua maklum lah kote boy aku ni panjang. Aku ramas ball K. Dia mengeliat kegelian setelah 15 minit K pun terpancut. Dipancutnya kemulut ku dan mukaku. Sambil tersenyum kepuasan...

Tags: #aku-mengusapnya #anda #dapatkan #kami #katanya #memasukkan-kote #rela #setelah #walaupun