admin malas nak menulis lagi

2984 views

Koleksi Cerita Lucah, Buku Lucah, Citer Lucah, Novel Lucah Cerita Seks Melayu Lucah Stim Sangap admin malas nak menulis lagi

admin malas nak menulis lagi melayu bogel.comsalam pada semua pembaca cerita hot melayu.sepotong ayat di atas yang baru sahaje diterima dari pihak pengurusan facebook yang mengatakan disalah guna gambar yang tak sepatutnya dipost didalam group.ini mesti ada laknak2 yang dengki atau busuk hati siapakan dihantar laporan di facebook.patut ke perbuatan tu..untuk pengetahuan anda semua.admin malas nak update cerita baru apa-apa pun..walaupun ada banyak cerita baru yang nak diupdate,tapi bila terima notis diatas.siapa pun akan rasa sakit hati dan terus hilang mood..tengok la bila mood dah ok baru hati tenang nak update..nantikan cerita2 terbaru di blog yang baru yang mungkin akan disiapkan secepat mungkin..mudah2..kepada mereka yang tak senang hati tu,rasa kalau pic atau video yang ada dalam group cerita hot melayu menyakitkan mata anda atau hati anda..DIPERSILAKAN DENGAN HORMAT NYA KELUAR DARI GROUP.kami tidak pernah atau sekali2 paksa anda untuk bersama kami ..anda harus tahu apa itu maksud cerita hot melayu..kalau tak tahu tanya nenek atau kakak KAU..hari itu id accout facebook penulis cerita panas melayu menerima nasib yang teruk..terus id tu di block dari dunia facebook ini..kalau tak puas hati cakap je..kalau pandai sangat hack atau dalam bahasa melayu nya pecah accout ..kalau tak reti belajar lagi.admin malas nak buat hal lagi.sebab dah ada nama.newbie fuck noob jangan dengki kalau diri tu tak pandai tarik perhatian..belajar lagi mangkuk ayun

You recently posted something that violates Facebook policies, so you're temporarily blocked from using this feature.learn more.

To keep from getting blocked again, please make sure you've read and understandFacebook's Community Standards.

The block will be active for 2 days and 5 hours more

Dapatkan kebenaran dari ibubapa anda sekiranya anda di bawah umur 18tahun.

Tags: #dapatkan #dari #dunia-facebook #facebook #feature #hal-lagi-sebab #hormat #keluar #menerima-nasib #moredapatkan #pembaca-cerita