3some khas untuk TERUNA ABU

11284 views

Koleksi Cerita Lucah, Buku Lucah, Citer Lucah, Novel Lucah Cerita Seks Melayu Lucah Stim Sangap 3some khas untuk TERUNA ABU

3some khas untuk TERUNA ABU melayu bogel.com

Oklah untuk tidak menghampakan pembaca setia kita bro teruna abu yang nak baca 3some.jadi admin dengan sombong lagi riak..terpaksa la berkorban sikit masa lagi siarkan 1 cerita 3some khas utk brader kita ini teruna abu..ai teruna lagi ke....hhehehe jangan marah,kang kena rogol berjemaah nanti...just kiddin
abang aku tersengih-sengih pagi tu. kami sekeluarga bangun awal pasal mak aku nak balik dah. mase aku basuh pinggan kat dapur, abang aku datang ucapkan mekasih kat aku. pastu dia mintak maaf sebab dia jilat aku. aku malu giler mase tu. terus aku teringat peristiwa 10 tahun lalu. aku harap kami dapat melupakan semua tu. tapi peristiwa jilat menjilat kat bilik shima beberapa hari lepas buat kami rasa tak selesa bersama apatah lagi kalo cakap tentang hal tu.
camne pun aku dapat menukar suasana dengan satu soalan. aku tanye kat abang aku “camne malam tadi?” abang aku sengih-sengih. aku pun sengih. abang aku tuang air kosong lam cawan dan sandar tepi peti ais sambil perati aku basuh pinggan.
“best la kawan ko tu, kawan dia lagi best” abang aku sengih lagi.
“kawan dia?” aku tercengang.
“izaida. ko tak kenal ke? tumpang tido malam tadi sebab hari ni dorang punye flight ke India pukul 6.15 pagi” berkerut dahi aku memikir. aku ingat ‘somebody’ yang shima cakap tu lelaki.
“dorang tu lesbian ke?” terpacul soalan tu dari mulut aku.
“gile! aku kate dia tumpang tido la” abang aku tarik sket rambut aku.
“laaa… pastu?”
“pastu ape lagi? timakasih la pasal ko kasi aku 2 ayam serama yang kenyal”hehehe abang aku gelak sambil ushar-ushar kalo mak aku atau tunang dia dengar.
abang aku kate, malam tu dia ingat kat dalam tu lelaki, sekali masuk dua-dua pompuan. dorang berdua tengah kemas beg. katenye esok pagi tu dorang akan ke india. flight dorang kul 6.15 pagi. tu pasal rakan sepramugarik shima yg abang aku kate nama dia izaida tu tumpang tido situ pasal dorang nak ambik cab dari situ terus ke KLIA. kalo tak silap aku, selalu ade van MAS ambik shima kat situ. tah la, lantak!
pastu abang aku masuk je, shima terus tanye “u nak ke?”. abang aku kate siot je shima cakap cenggitu depan kawan dia. aku dengar citer abang aku sampai aku basuh cawan yang sama 2-3 kali pun aku tak sedar hehehe…
pastu abang aku kate memula dia lepak atas katil je ngan budak berdua tu, borak-borak dan berkenalan. pastu si shima tu tumpang baring atas peha abang aku dulu sementara mereka terus la berborak blablabla tah haper². pastu dek kerana kepala si shima park kat peha abang aku pastu makin lama makin naik langgar konek abang aku, pendek kata kepala langgar kepala hehehe maka abang aku pon takleh tahan lagi, terus tunduk kiss bibir si shima. pastu ade tangan turunkan suar pendek abang aku sampai abang aku bugil telanjang bulat. merembes jap pantat aku membayangkan adegan seterusnya. tapi tangan aku terus basuh pinggan, cawan, sudu tak tentu hala.
mase abang aku nak bukak spender shima, tangan dia dok merayap cari spender, raba punye raba, si shima tu tak pakai spender la plak. abang aku terus sentuh kelentit dia. basah! abang aku masukkan satu jari. jari telunjuk. konon nak cari g-spot. mane dia tau g-spot tu kat mana. prasan hebat je abang aku tu, same la cam laki lain, mesti la nak tunjuk hebat kan? hehehe…
tapi abang aku kate shima ngan izaida tu hebat lagi izaida. izaida tu memang power habis. abang aku kate dia terasa cam belakon blue film bersama porn star antarabangsa sebab mase di dok jilat pantat shima, izaida tu tak duduk diam, pandai memainkan peranan. abang aku duk menjilat, dia plak kolom konek abang aku, bile abang aku memacak si shima, dia dok isap breast shima. bile abang aku pacak dia plak, shima plak isap breast dia. situasi paling best skali abang aku kate, mase izaida tu duk atas abang aku main gelek² arab, si shima plak duk sua lubang pantat kat depan muka abang aku. pastu dua² tu duk atas abang aku saling mengadap antara satu sama lain siap kiss-kiss lagi (ala-ala lesbian). abang aku dilayan bagaikan raja, sorang sua pantat kat konek, sorang sua pantat kat muka suh jilat. huh! letih aku dengar cerita dia, aku rase nazak sangat. sementara pantat aku merembes-rembes idamkan situasi cam tu. bile la aku nak dapat camtu agaknye. hehehe…
sudahnye abang aku mengaku tertewas, mase kene gelek ngan izaida tu dia dah terpancut sedangkan shima dok merengek-rengek mintak habuan dia plak. pastu abang aku paksa diri duk menujah si shima plak ngan konek lembek dia tu. dia rase cam nak pengsan menahan geli konek lembek baru pas pancut tapi paksa gak masuk lubang. entah camane, shima kolom konek abang aku bile dia sedar konek abang aku lembek. sampai abang aku mengeras balik, pastu dorang sambung lagi, azan subuh pun langgar. terbeliak bijik mata aku. kalo konek lekat mase tu baru dia tau. izaida nampak cam tak cukup lagi. walaupun abang aku service dia lebih pasal dia punye tetek besar bengkak abang aku kate, pejal lak tu, lagi besar dari tetek shima. tu pasal abang aku suke gomol kat situ. tapi kalo nak dibandingkan lubang pantat mereka berdua, lubang pantat izaida lagi bersih dan warna pun menarik. cuma kalo dari segi ketat dan kepadatan, nampaknye shima ketat lagi, cuma tah kenapa apam dia nampak cam lebam. kalo ikut gaya, izaida tu lagi berpengalaman, tengok cara pun dah tau. mungkin cara penjagaan berlainan. memang takleh tahan kalo tengok pantat izaida tu, bayangkan la abang aku kate, apam dia tengah penuh lendir pun, abang aku berahi lagi nak jilat pasal pantat dia memang menghairahkan. warna pink, lapang je pastu ade bulu halus kat bawah pusat.
adui, siksa gak aku dengar creta abang aku ni, rase rugi sebab takde kat tempat kejadian. kalo tak, leh aku tengok sendiri hehehe… nanti la shima balik dari india aku nak suh dia kenalkan aku ngan izaida tu hehehe…
mak aku dah balik kuantan ngan abang aku semua tu. aku suruh zamri stay tinggal sehari lagi. petang aku gi sjmc melawat saiful (terpaksa) nanti tak tunjuk muka, mak mertua aku cakap ape plak. malam projek ngan zamri cam biase la. ala projek biase-biase la, nak creta pun dah tak larat, dah biase sangat hehehe…

Dapatkan kebenaran dari ibubapa anda sekiranya anda di bawah umur 18tahun.

Tags: #abang-aku #dapatkan #india #mri #oklah #pastu-abang #peristiwa-jilat #takleh-tahan #tentu-hala-mase #tumpang-tido