36 plus c

3265 views
36 plus c,3.33 / 5 ( 3votes )

Koleksi Cerita Lucah, Buku Lucah, Citer Lucah, Novel Lucah Cerita Seks Melayu Lucah Stim Sangap 36 plus c

Dapatkan kebenaran dari ibubapa anda sekiranya anda di bawah umur 18tahun.

Kami kenal melalui internet. Dan satu malam kami berjumpa. Dia naik kete besar sampai depan apartment saya...

Kami beronda lama sbb sudah pukul 12mlm. Memang sah 'booty call'...kami beronda sambil berbual.

Memang saya tahu apa kita nak buat. Saya nampak dia asyik khusyuk pandang tetek 36C saya..

Setengah jam ...berlalu dan kami pun dah nak balik. Dalam kereta besar dia...dia mendekati saya...saya rasa kaku lagi sebab belum warm up lagi...
Tapi dia sudah buka cangkuk bra saya...dan selak baju saya naik atas...
Mmmm dia nampak stim bila pandang buah dada saya yg gebu.dan besar tuh...mmmm

Tangan dia mula memicit manja dan ramas ...bibir kami bertemu dan kami french kiss lama giler...

Mmmmm bila dia mula gigit leher saya..sambil main puting saya..yg warna merah dan coklat cair...

Dia dekati bibir dia dan mula jilat dan penuh nafsu dia mula main peranan dia menyonyot tetek saya...

Oh my god...bila dia menhisap tetek saya dan cara dia nynyot tetek saya. Saya so horny masa tuh...dia soooo pandai main tetek..cara dia mengulum tetek dan puting...ooohhhh mengerang saya...bila dia guna lidah dan mulut dia.mengerjakan breast saya...saya rasa mcm mabuk dalam hisapan dia....x pernah saya rasa begini dalam hidup saya dengan sesiapa.saya bagi dia satu love bite...mengancam..untuk memori dan hisap jilat manja kote panjang dia.sampai dia pancut...kami nk main dlm kete tapi.since baru jumpa..biar tggu...

Walaupun kami x kenal dan memang saya tidak mahu apa commitment but saya bukan sundal. Saya kena tgk dia memang bersih sebelum kami pergi level seterusnya....

Dia seorg berkerjaya sebagai jurutera..kulit putih, kurus..cute malay guy. Dia sudah berkahwin dan pada second time kami cadang jumpa. Kami beli wine... dan check in a nice cozy hotel tgh hari KL.

Masa di bilik kami minum wine dan berbual sambil tuh kami mula.bogel dan saya mula mengerjakan btg dia ..mmmmm memang saya suka bermanja dan cium serta foreplay....tapi seperti biasa dia memang pandai suck boobs saya.... ohhhhhh mmmmmm yeah key....suck me good yeahhhh honey

Lagi dia hisap, lagi saya goyang tetek besar i untuk dia tengok....

Dia suka tgk bila i goyang dan goyang tetek saya dan dia akan berasmara ngan tetek saya....seperti giler...dia.memang suka tetek besar.....

Batang dia manja tangan ku memanja dkt jari saya...saya memang suka dkt bibir saya dekt btg dia sambil pandang dia...muka dia.tgh menikmati segala gerak atas bawah btgnya....dia.mengerang kuat....

Saya mula breast fuck dia mmmm ahhhhhh sambil hisap kepalanya bila sampai bibir saya. Slurpppp aummmm aummmm arghhh

Ooohhhh saya dah x tahan. Saya.naik atas dia dan masukkan btg dia dalam pepek saya...arghhhhhh yeahhhh pap pap pap pap pap sambil dia.hisap tetek saya.sampai.merah...auuuuu key you fuck me plz .....

Mmmmm ahhhhh sambil main ganas oohhh saya.kangkang dan dia.hentak dalam pepek saya..kuat dan dlm bunyi penuh nafsu.kami berdayung bersama......

Saya rasa so giler..saya suruh dia fuck my ass... Sbb btg dia x besar so saya bagi dia fuck ass saya....
Mmmmm key arghhhhh arghh....
Saya buat doggy stail sambil dia.fuck...my ass..

Dia x tahan lama...last last kami pancut dan kami check out dan since then kami sudah lost contact..

He is the Best tit sucker so farr..

Download by size:No Image available

Tags: #baru-jumpa-biar #btg-dia #dalam #dalam-pepek #gerak-atas-bawah #goyang-tetek #kami-mula-bogel #kete-tapi-since #memang #slurpppp #tahan-lama-last