3 tahun aku tinggal dalam kolej -kisah benar- dari ulu langat

24595 views

Koleksi Cerita Lucah, Buku Lucah, Citer Lucah, Novel Lucah Cerita Seks Melayu Lucah Stim Sangap 3 tahun aku tinggal dalam kolej -kisah benar- dari ulu langat

3 tahun aku tinggal dalam kolej  kisah benar  dari ulu langat melayu bogel.com
kisah benar yang di cerita kembali oleh saudari zila dari ulu langattarikh di hantar pada admin 23/4/2013
"Masa aku belajar kat Uni terkemuka di Perak dulu, 3 tahun aku tinggal dalam kolej tu.. Kolej tu sama dengan hostel la. Pelajar² Uni tu tau la kot kan.. Kisah ni terjadi masa aku semester 1.. Budak baru lagi la… Tak tau lagi kisah² dewasa kat hostel lagi…

Kisah aku bermula pada satu malam. Aku dengan kawan² aku bosan duduk dalam bilik, Jadi kitorang decide nak lepak kat bawah atas kerusi meja batu tu, macam taman la kat situ.. Tak ada bumbung pun, hanya berbumbungkan langit yang gelap dan bintang bulan je…
Jadi, kitaorg pun lepak la sama²… Ada kawan, aku mula on9 la, kat bawah ni line wifi senang dapat.. Dekat dengan modem.. Aku dengan kawan aku Feya ni pun dok menyembang… Sembang punya sembang, tiba2 je kawan aku yg tengah on9 tadi terbuka satu video dari web xxx dia mengajak aku tengok sama… aku dah mula tak kena gaya sebab sebelum ni tak pernah tengok citer camni... Lepas tu aku suruh Feya tengok jugak… Diorang semua terkejut… apa ketidak nya bila nampak dalam video tu awek Melayu tengah hisap belalai negro sebesar lengan dia.... lepas tu awek tu disuruh menonggeng macam anjing ala doggy style, di rekah nya lobang burit awek tu dan di sapukan dengan sejenis gel pelincir, terus di junamkan batang negro tu ke dalam burit awek tu... terpekik lah awek tu, mula nampak macam sakit tapi lama2 nampak macam sedap pulak... bila tengok adegan tu kita rasa sama2 tak sedap, ya lah sebab pertama kali tengok citer macam tu apa tak terangsang... panties aku mula basah sampai aku terasa dari seluar aku... lepas tu kita masing2 balik ke bilik....

pada malam tu aku tak dapat lena tidur, masih terbayang batang negro tu yg sebesar lengan, apa lah rasa agaknya di hisap dan di tutuh ke dalam burit... tetiba saja breast aku terasa keras dan puting breast menjadi tegang, terasa sakit semacam lalu aku pun melepaskan bra... mungkin bra yang aku pakai terlalu ketat kot... lalu aku pun urut breast aku sambil meramas nya rasa sakit pun kurang tapi rasa seronok pulak bila tersentuh puting breast aku, terasa nyilu pun ada... aku pun layan je... darah ku terasa mengalir laju dan begitu juga degupan jantung seperti darah ku mengalir deras ke arah alur cipap ku... aku meraba ke dalam panties ku dan terasa basah luar biasa... semasa meraba tu aku tersentuh hujung cipap lalu seperti terkena kejutna eletrik, aku terpekik sekejap sebab terperanjat dengan sensasi yang sebelum ini tak pernah aku rasa. nasib baik lah room mate aku yg lain dah tidur... kalau tak, kantoi aku...

Lepas tu selang beberapa hari lepas tengok video tu, Aku masih terfikir apa yang aku rasa kan malam itu… Sampai la satu malam ni roomate aku si Qila ajak aku pi teman dia nak sewa broadband kat bilik kakak senior ni kat aras 1. Bilik aku aras 2. Penat woo naik tangga hari².. Si Qila ni cakap dia dah bagitau kakak tu nak sewa broadband pukul 11 malam tu… Lepas tu Qila ajak aku teman kan die amik broadband kat bilik akak tu… Aku tak kisah sangat… Aku pun teman la… Aku tau si Qila malas nak ajak Pieja teman kan… Pieja roomate aku lagi sorang nih… Jadi aku pun teman la dia… sebab awal lagi jadi aku tido dulu sementara nak tunggu Qila pegi amik modem… selepas kejadian malam tu menjadi kebiasaan aku lepaskan bra aku sebab kalau terasa sakit breast aku senang pulak nak urut …

Dah pukul 11 malam tu Qila kejutkan aku ajak teman dia pergi aras 1 bilik kakak broadband tu… Jadi, aku pun bangun, kitorang turun aras1 tu… Sampai terlupa pasang balik bra yang aku lepask kan tadi. bila sampai bilik kakak broadband tu, si Qila pun ketuk bilik kakak tu.. lama kita tunggu tapi tak ada jawapan... tengok dari tingkap lampu bilik masih terang, kita pun cuba tengok celah tingkap dia, aku dan Qiela tersentak bila ternampak seorang perempuan sedang separuh bogel dari paras badan ke bawah sedang berbaring di depan laptop sambil tangan nya bermain main cipap nya. memang tak salah perempuan tu adalah kakak yang nak sewakan broadband tu dia tengah tengok video xxx... tiba2 saja puting breast aku menegang dan terasa breast aku mengetat seakan ingin di ramas dan di pulas, ternampak dari luar t-shirt aku tak memakai bra, Qila cuma menjeling melihat kan puting breast aku… terpaksa lah kita tunggu sampai kakak tu selesai projek baru lah kita ketuk lagi pintu tu... Kakak tu bukak pintu separuh sebab takut kantoi dia tengah separuh bogel dan terus bagi broadband… Dah dapat broadband tu, aku dan Qilah hanya tersenyum dan tak berkata apa apa kitorang terus saja naik bilik balik…

Tapi nak di jadikan cerita, aku ni tak tahan nak terkucil pulak… Masa nak keluar tak ada pulak rasa nak terkucil bagai ni… Aku pun fikir la… Kalau pergi tandas aras aku tu, dah tak tahan pulak… Jadi, aku pun cakap la kat Qila… “Jom teman pi tandas kat sebelah bilik akak broadband tu…” Qila pun ok je, dia pun nak terkucil rupanya… Jadi, aku dengan Qila pun masuk la tandas… Tak ada orang pun dalam tandas Cuma aku dengan Qila je… aku pun melorot kan seluar track, aku pun tak pakai panties masa tu, sambil duduk di mangkuk tandas tapi tak pulak terkucil. Yang aku rasa adalah seperti sensasi aliran eletrik yg hendak memancut dari alur cipap aku, aku pun meletak kan tapak tangan aku di bibir cipap aku yang dibasahi lendir mengalir, aku teringat bagaimana kakak tadi memain kan jari dicipapnya, lalu aku pun cuba menggentel kelentit aku, aku berdengis halus kerana tak tahan rasa nikmat nya ila di gentel, aku menahan suara ku supaya Qila tak dengar apa yang aku buat. Semakin laju aku memainkan kelentit aku semakin nikmat rasa nya dan dalam berepa saat seakan hendak memancut air dari lubang faraj aku… aku pun lepaskan dan seakan air kencing yang memancut dari cipap ku dan badan ku menggeletar kenikmatan… tak berapa lama kemudian Qila mengetuk pintu tandas, “ Oi kau dah selesai ke?” aku pun menjawab dah kejap tengah cuci ni ha…” lalu aku pun keluar. terus ke singki nak cuci tangan aku ni… aku ternampak Qila senyum sinis ke aku macam paham apa yang aku buat tadi… “ dah puas? Hehehe jangan nak sorok lah aku tau apa kau buat tadi, aku pun sama juga, sebab tak tahan tengok apa kakak tu buat kan bila tengok video tu?” “ eh cam ner kau tau ni?” aku tanya Qila..” alah biasa lah siapa yang tak buat bende ni, lagi2 kat kolej ni apa lagi yang nak kita enjoy kalau tak puas kan diri sendiri?” “ oh ye ke, ingatkan aku sorang je yang rasa pelik…” lepas tu kita tinggalkan toilet terus balik ke bilik.

Sampai bilik je kitorang senyap… Tak bukak cerita pun…Aku senyap Qila pun senyap… Dia pun cucuk broadband nak online… Aku pun dah tak boleh tido… Aku pun teman kan Qila… Dalam tengah dok teman Qila tu, aku teringin pulak nak ulang bende tu lagi… Qila tengah online kat meja yang mengadap tingkap tu… Aku terkejut gila… ternampak dia sedang memain kan cipap nya dengan tak berseluar lagi… Aku cakap kat Qila… “Aku tido dulu la… Aku dah penat ni…” Qila hanya mengangguk sambil matanya terpaku di depan screen laptop nya… Akhirnya tinggal la Qila online sorang²…

Sampai di tempat tidor aku pun terus ulang apa yang aku buat di tandas tadi, tapi kali ini lebih seronok sebab line clear… aku pun lepaskan t-shirt dan seluar track aku… kira dah bogel terus Cuma di tutup selimut saja…. Aku meramas breast aku sekuat hati ku sambil memicit puting breast sepuas nya… perasaan stim mula kembali terus tangan aku bermain ke aras cipap aku yang masih basah… aku menggentel biji kelentiti ku yang kian membengkak terasa aliran darah aku mengalir dengan deras menuju ke arah cipap aku… aku menguak kan kangkangan aku seluas nya… satu tangan meramas breast aku dan satu bermain cipap ku… terasa nikmat nya malam itu… dalam berapa minit aku terasa satu pancutan yang deras dari cipap ku dan membasahi tempat tidur dan juga selimut ku… aku tak kisah tu semua yang penting aku terasa puas malam itu dan tidur dengan lena…

Sampai je esok pagi… Qila ajak aku hantar broadband kat bilik kakak tu… Aku pun teman la dia.. Sampai kat bilik kakak tu, aku tanya kat kakak tu, “ Akak, semalam kita datang kenapa buka sikit je pintu tu ye??” Kakak pun jawab dengan muka pelik “ ish dik nih… tak kan lah nak buka semua … oh korang sekodeng akak eh..” Dengar je akak tu panya jawapan, aku dengan Qila berpandangan la… “OK tak pe memandangkan korang budak baru sini akak paham kat sini biasa lah macma tu kan… kalau korang nak tengok citer camtu lagi nanti malam datang lah sini…”

Lepas tu aku dan Qila hanya tersenyum tanda setuju, nampak nya akan basah lah tempat tidur aku lagi…. Bersambung.
"

Dapatkan kebenaran dari ibubapa anda sekiranya anda di bawah umur 18tahun.

Incoming search terms:

cerita janda chuby main ngan negro, cerita sex burit melayu rasa btang negro, melayu sex tueb8, lucah kantoi dengan kakak layan blue, burit aku, cerita sex melayu dua orang 1 malam, cerita sexs budak kolej, cerpen lesbian urut, Cipap kakak, crite melayu mastubasi pertama kali bogel, dapat burit melayu cerita kisah, cerita seks kolej, cerita lucah senior, Cerita lucah melayu dan negro, cerita lucah awek melancap, cerita lucah asrama kisah benar, cerita lesbian main cipap, Cerita lesbian awek universiti, cerita kantoi sama binatang, www cerita lucah gadis asrama

Tags: #akhirnya #bilik #budak #dekat #diorang #geng #hehehe #kisah #kolej #melayu #sampai #sembang