1st time main buntut -kisah benar-

7543 views

Koleksi Cerita Lucah, Buku Lucah, Citer Lucah, Novel Lucah Cerita Seks Melayu Lucah Stim Sangap 1st time main buntut -kisah benar-

Dapatkan kebenaran dari ibubapa anda sekiranya anda di bawah umur 18tahun.

1st time main buntut  kisah benar  melayu bogel.comAtas permintaan aku menulis kisah aku main buntut dengan pakwe aku walaupun aku sebenarnya kalau tulis kisah sendiri pun boleh gersang dan stim tapi untuk kongsikan pengalaman aku dengan korang semua aku tahnkan gersang dan stim aku.

klau ikutkan pengalaman seks aku sejak lepas sekolah tak pernah aku main buntut dan tak terfikir untuk main buntut tapi semuanya berubah sejak aku kenal pakwe aku yang sekarang ni setahun yang lepas. dia yang bagi aku rasa macam mana sedap dan nikmatnya main belakang lagi nikmat bila dia pancut dlm buntut.

mul-mul memng rasa sangat sakit ye lah kan lubang kecik tak pernah masuk aper-aper kan sama jugak macam korang main kali pertama. tapi ada cara untuk tak rasa sakit sebenarnya. nanti aku bagi macam mana caranya.

hari tu aku punya gersang lain macam sikit sebab lama pakwe aku tak sentuh aku sebab aku pergi outstation beberapa minggu. malam tu aku tido rumah pakwe aku sebab aku nak dia puaskan aku. macam biasa lah agenda seks aku dengan pakwe aku sampai basah cadar sebab terlalu banyak air yang keluar. pakwe aku kt "sayang masuk belakang ye" masa tu aku dah bayangkan yang aku kemut masa batang pakwe aku dalam lubang buntut.

tapi tak macam selalu hari tu aku langsung tak rasa sakit sampai aku pulak yang mintak pakwe aku henjut lama-lama sampai dia pancut, walaupun dia dah pancut tapi aku tak bagi dia keluarkan batang dia sebab masa tu aku rasa sedap sangat-sangat sampai mata aku terpejam..

macam mana aku nak kata nikmatnya main buntut, kalau korang rasa puas bila main depan tapi sebenarnya main belakang lagi sangat-sangat puas aku pasti bila korang dah kena sekali mesti korang nak lagi dan lagi dn lagi.

tadi aku ada kata nak bagi tahu cara kurangkan rasa sakit masa memula nak main belakang kang. caranya korang jangan kemutkan bontot korang sebab itu akan tambahkan rasa sakit lagi-lagi kalau batang pakwe korang besar .. dan korang minta pakwe korang main biji kelentit korang sampai korang stim sambil batang pakwe korang masuk dalam lubang bontot. bila dah masuk tu dah tak akan rasa sakit tapi jangan henjut jangan sampai keluar habis batang pakwe korang kang nak masuk balik sakit.

sebenarnya aku sangat beruntung dapat pakwe yang tahu macam mana nak puaskan aku, dan dia tahu waktu-waktu bila aku gersang dan stim masa tu dia dah sedia layan kerenah aku atas katil.

korang kena rasa sendiri macam mana sedapnya main bontot, kalau hanya dengar apa yang orang lain cerita memang tak akan feel. sama lah macam aku masa mula-mula, mula-mula memang aku tak mahu sebab sakit tapi lama-lama aku jadi suka dan nak selalu.

sedap wo kemut macam nak patah batang tu rasap/s : sayang nanti fuck baby ๐Ÿ™‚

Incoming search terms:

awek suka main bontot, kena main jubur, jubuq melayu, fuck punggung pesakit-cerita, cerpen kongkek janda main belakang, cerita sex melayu main dari jubur terunggul, Cerita seks pondan pertama kena batang, cerita main jubor sedap, cerita main bontot, sex jubur

Tags: #anda #facebook #kisah benar #komen #menulis #nikmatnya-main #pakwe-aku #sakit-lagi-lagi